road_runner
read-only
Имам стремио на ЛГ телевизор и скоро сите филмови/серии кои сум пробал да ги гледам ми се пуштале, инсталирав на Hisense со ист акаунт истит add ons ама што и да пуштам добивам ерор дека не може да се пушти видеото
Ептен ти се брза да попуниш неколку мислења а?Имам стремио на ЛГ телевизор и скоро сите филмови/серии кои сум пробал да ги гледам ми се пуштале, инсталирав на Hisense со ист акаунт истит add ons ама што и да пуштам добивам ерор дека не може да се пушти видеото
Резерот воскресна?Ептен ти се брза да попуниш неколку мислења а?![]()
Торбокс има релативно често проблеми, често, споредено со реалдебрид кој па и не памтам да имаше проблеми дур не се пребацив на торбокс негде пред нова година. Али ова зависи од навиките на гледање, може да не ти се потрефат периодите кога гледаш да има проблеми.Единствениот проблем кој сакам да го решам и причина зашто сакав да земам некој платен сервис е за кога сакам да отворам некој постар филм од време на време.
Во најмала рака побрзо ќе ти стартуваат филмовите/сериите и мотање ќе ти работи скоро инстантно.Дечки кој е бенефитот од вакви сервиси на Stremio? Користам долго време и гледам се што сакам на топ квалитет и не гледам како би имал бенефит од плаќање што и да е.
Користиме Torbox со другари веќе подолго време, сме немале никакви проблеми до сега. Се префрливме од Real-Debrid.Здраво дечки.
Конечно најдов време да поврзам некој debrid сервис за Stremio.
Појдов Real-Debrid да купам ама прочитав имало некој промени и многу го заменуваат.
Што да земам ?
Од тоа што прочитав треба да гледам TorBox или AllDebrid оти Premiumize ми се виде скап.
Што е најдобро да се користи кај нас ?
Единствениот проблем кој сакам да го решам и причина зашто сакав да земам некој платен сервис е за кога сакам да отворам некој постар филм од време на време.
ТВ ми е Full HD и не ми треба 4К контент.
ТВ е поврзан со кабел, и интернетот ми е лимитиран на 100 mbps на Телеком.
Ќе се користи на 3 телевизори на 2 различни мрежи, one at a time т.е. нема истовремено да работи Stremio на два телевизори. Пример пуштам филм во дневна соба, и продолжувам да го гледам во спална.
Stremio е некоја понова верзија, пуштив update пред некој месец.
Имам Torentio AddOn na Stremio, имам и TorBox AddOn.
Фала однапред за секој совет.
Поздрав
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
91.890,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден