DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.924
- 8.417
Уште нема 8.2 Global Stable за Р4Про. И ти ке почекаш. Секако ке има нов глобален ром и за двата.Го има и за Redmi 4 pro глобал ОТА.
Уште нема 8.2 Global Stable за Р4Про. И ти ке почекаш. Секако ке има нов глобален ром и за двата.Го има и за Redmi 4 pro глобал ОТА.
Уште нема 8.2 Global Stable за Р4Про. И ти ке почекаш. Секако ке има нов глобален ром и за двата.
Дај скрин од абоут.. Јас правам муабет за 8.2 Global Stable не за 8.2 ChinaАбе има ОТА денес го инсталирав.
Дај скрин од абоут.. Јас правам муабет за 8.2 Global Stable не за 8.2 China
Неколку саати сум на него , засега исто како и 8.1Е ајде де..
![]()
Единствено логично објаснување е дека ОТА оди првин, после се става на сајт. Инаку како е тој ром? Има некој баг, или цакум пакум среден?
Да почнува да симнува ама што? Не пишува ништо што симнува лолКога ќе кликнеш на system updates во about phone не дава ништо а преку updater апликацијата и на трите точки и опцијата download update почнува одма да симнува...
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Го симнува моментално ромот што го имате..Да почнува да симнува ама што? Не пишува ништо што симнува лол
Кај тебе симна нешто ?
dafug која е поентата да а ми го симнува ромот што веќе го имам ?Го симнува моментално ромот што го имате..
Ако се заебе нешто, за рековери.Инаку јас бев на глобал стабилен 8.1 и ОТА ми излезе само дека има апдејт, ако сте на глобал би требало и кај вас да го даде.dafug која е поентата да а ми го симнува ромот што веќе го имам ?![]()
А да не има врска кој регион ти е наместен? Кај мене е Србија.Ако се заебе нешто, за рековери.Инаку јас бев на глобал стабилен 8.1 и ОТА ми излезе само дека има апдејт, ако сте на глобал би требало и кај вас да го даде.
Да,ама го избришав.Неможев да видам кој ром е...Да почнува да симнува ама што? Не пишува ништо што симнува лол
Кај тебе симна нешто ?
Не се сеќаваш дека јас пред месец дена истово го пишав?dafug која е поентата да а ми го симнува ромот што веќе го имам ?![]()
Дали јас треба да паметам што си ти пишал пред месец дена или петко или трајко ?Не се сеќаваш дека јас пред месец дена истово го пишав?
Често постираш а не ја пратиш како што треба...
Mi - паметни телефони (Xiaomi) генерална дискусија
А да не има врска кој регион ти е наместен? Кај мене е Србија.
Кога се некои проблеми, да, би требало.Дали јас треба да паметам што си ти пишал пред месец дена или петко или трајко ?
1. Не ги продавам телефоните ниту пак нудат корисничка подршка овде па да ги паметам сите можни багови што постојат.Кога се некои проблеми, да, би требало.
Во спротивно на оние кои прашуваат за флешување/twrp не треба да им се вели барај на темава.
Јас не ги паметам, еве ти кажи ми, пошо ги следиш сите багови на форумов.Колку можни багови се спомнати последниве месец-два?
@the_maker Го симнав рачно Global Stable 8.2 Recovery rom за Redmi 4 Pro. Дали препорачуваш да го флешувам преку Updater апликацијата?
Да, можеш слободно.@the_maker Го симнав рачно Global Stable 8.2 Recovery rom за Redmi 4 Pro. Дали препорачуваш да го флешувам преку Updater апликацијата?
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден