Ne zezaj vodenovo ladejne go koristes kako klima ? :OЕве како изгледа помали се температурите од надвор![]()

Куќиштето исто, конфигурацијата скроз друга. Напојување, вентилатори и најбитно лед лентата не сум ја сменилнајдов слика од старата моја конфигурација, носталгија ме фати. сега сум на лаптоп.
Погледнете го атачментот 36286
Кулерот ти беше свртен надолу поради рамот, или?најдов слика од старата моја конфигурација, носталгија ме фати. сега сум на лаптоп.
Кукиштето е SAMA V01 така? Убедливо најдобро кукиште за ептен малце пари. Многу ме подсеќа на Zalman Z11
Кулерот ти беше свртен надолу поради рамот, или?
@drifter Задоволен од кукиштето?
- Материјалот стварно е 0,7mm или лажат кинезите?
- Лежиштето за 5.25" уреди доволно е црврсто да не рипа/тропа DVD-то евентуално HDD во hot-swap?
- Какви се вентилаторите во поглед на бука и проротк (ако доаѓаат воопшто со кукиштео)?
- Филтерот за прашина на предната врата се вад или треба топтан целата маска да ја извадиш.
Прекрасно куќиште! Посакувам да имав потреба да составувам компјутер сега, нема шанса да погледнам во друго. Совршено е! Компактно и со толку можности, а не е прескапо како решенијата од CM. И конечно - не е пренатрупано со лимови во внатрешноста за имагинарни 5.25 уреди кои се вон употреба со години.Презадоволен сум од куќиштето, има добар проток на воздух и многу простор напред за компоненти и позади за cable menagment.
-Дебелината немам со што да ја измерам во моментов но стегнато е куќиштето ептен.
-Немам ставено 5.25" уред во него но не верувам дека би имало некаков проблем.
-Вентилатори не доаѓаат со него.
-Само горниот филтер се вади, а напред ќе треба предната маска да се извади за да се исчисти предниот дел убаво.
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден