Ne zezaj vodenovo ladejne go koristes kako klima ? :OЕве како изгледа помали се температурите од надвор![]()

Куќиштето исто, конфигурацијата скроз друга. Напојување, вентилатори и најбитно лед лентата не сум ја сменилнајдов слика од старата моја конфигурација, носталгија ме фати. сега сум на лаптоп.
Погледнете го атачментот 36286
Кулерот ти беше свртен надолу поради рамот, или?најдов слика од старата моја конфигурација, носталгија ме фати. сега сум на лаптоп.
Кукиштето е SAMA V01 така? Убедливо најдобро кукиште за ептен малце пари. Многу ме подсеќа на Zalman Z11
Кулерот ти беше свртен надолу поради рамот, или?
@drifter Задоволен од кукиштето?
- Материјалот стварно е 0,7mm или лажат кинезите?
- Лежиштето за 5.25" уреди доволно е црврсто да не рипа/тропа DVD-то евентуално HDD во hot-swap?
- Какви се вентилаторите во поглед на бука и проротк (ако доаѓаат воопшто со кукиштео)?
- Филтерот за прашина на предната врата се вад или треба топтан целата маска да ја извадиш.
Прекрасно куќиште! Посакувам да имав потреба да составувам компјутер сега, нема шанса да погледнам во друго. Совршено е! Компактно и со толку можности, а не е прескапо како решенијата од CM. И конечно - не е пренатрупано со лимови во внатрешноста за имагинарни 5.25 уреди кои се вон употреба со години.Презадоволен сум од куќиштето, има добар проток на воздух и многу простор напред за компоненти и позади за cable menagment.
-Дебелината немам со што да ја измерам во моментов но стегнато е куќиштето ептен.
-Немам ставено 5.25" уред во него но не верувам дека би имало некаков проблем.
-Вентилатори не доаѓаат со него.
-Само горниот филтер се вади, а напред ќе треба предната маска да се извади за да се исчисти предниот дел убаво.
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден