Исто.Јас го имам обичниот полнач што доаѓа со телефонот 1.8А. Скоро секогаш го ставам на полнач кога е над 10%, се пуни за саат време отприлика до 100%.
Исто.Јас го имам обичниот полнач што доаѓа со телефонот 1.8А. Скоро секогаш го ставам на полнач кога е над 10%, се пуни за саат време отприлика до 100%.
LG g2 miniОФФ:Другарче сака да земе некој телефон до 8000 половен или нов,што да му препорачаме ?
2 сaaти и 20 мин. oд 11% дo 100% без никaквa упoтребa нa 2 aмперски пoлнaч.Јaс гo пунaм кoгa е 20% и се пoлни зa сaaтипoл
Го употребуваш стандардниот полнач што доаѓа со телефонот? Ако е така проври дали имаш штиклирано smart charging случајно. Два ипол саата е многу, барем од мое искуство.2 сaaти и 20 мин. oд 11% дo 100% без никaквa упoтребa нa 2 aмперски пoлнaч.
Го употребуваш стандардниот полнач што доаѓа со телефонот? Ако е така проври дали имаш штиклирано smart charging случајно. Два ипол саата е многу, барем од мое искуство.
Скоро сигурно проблемот ти е ради неоригиналниот полнач. Smart charging ти е во Settings/Battery. Следниот пат кога ќе го ставиш на полнач во Battery имашНе е оригиналниот полнач. Каде е опцијата Smart Charging? Не ја гледам.
Претпoстaвувaв aмa зaтoa штo немaм oригинaлен пoлнaч, зaтoa и прaшaв дa видaм дaли имa рaзликa.Скоро сигурно проблемот ти е ради неоригиналниот полнач. Smart charging ти е во Settings/Battery. Следниот пат кога ќе го ставиш на полнач во Battery имаш
estimated time to fully charge. Напиши го времето што ти го покажува.
Пo некoјa лoгикa, не би требaлo пoлнaчoв дa е пoдoбaр oд oригинaлoтКолку што признавам дека е по практично да се полни на брз начин, толку е полошо за животот на батеријата, така да наместо да се секираш треба да бидеш задоволен (на некој начин)![]()
Како бе да биде задоволен, два ипол саата телефонот му се пуни хахахКолку што признавам дека е по практично да се полни на брз начин, толку е полошо за животот на батеријата, така да наместо да се секираш треба да бидеш задоволен (на некој начин)![]()
Имам навика да го пунам телефонот од 15, 20% и не го оставам до крај да се испразни па да видам колку му треба за целосно пунење на батеријата. Не сум седнал да водам рачун точно колку, мислам дека саат ипол најмногу до фулл наполнет. Членот праша какво искуство имаат другите, ваљда незадоволен од неговото потребно време, затоа посочив на оригиналниот полнач.Па G2 секако се пуни околу 2 саата, што е тука проблемот?
Што ќе сменат толку тие 30 минути незнам....
Имам навика да го пунам телефонот од 15, 20% и не го оставам до крај да се испразни па да видам колку му треба за целосно пунење на батеријата. Не сум седнал да водам рачун точно колку, мислам дека саат ипол најмногу до фулл наполнет. Членот праша какво искуство имаат другите, ваљда незадоволен од неговото потребно време, затоа посочив на оригиналниот полнач.
Скоро сигурно проблемот ти е ради неоригиналниот полнач. Smart charging ти е во Settings/Battery. Следниот пат кога ќе го ставиш на полнач во Battery имаш
estimated time to fully charge. Напиши го времето што ти го покажува.
Ја сум на Cloudy 2.1, на сток поима неам дали ја има. А и не знам зошто си останат на сток кога има ром за телефонов што е 10 пати боље од сток ромот. Боље камера, функции нови итн.
Cloydy ич не ти прави мерак на изглед,не зезај споредната е како небо и земја помегу cloydy и stokДа го исцедам Stok ромов прво. Cloudy на изглед ич не ми прави мерак![]()
И јас се чудам и не ми јасно,Најгадниот интерфејс, и комбинација на бои во свет, ги стави пред Cloudy? ццц![]()

Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch CUDY 8-port Gigabit POE 120W GS1010P
2.350,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020297-EU
10.710,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 1m Gray Secomp, 21.99.0101-200
60,00 ден