Аман бе ко деца се понашате ,линк за торент човече...
За приказната не знам, но судејки по гејмплејот на BFBC2 кој беше ОДЛИЧЕН, очекувам дека и кај тројката ке биде супер.Во ред разбирам, играта е преполнета со графички ефекти, чиста реална слика, но сите бегате од главното нешто, прикаската и гејмплејот. Од кај знаете како ќе биде гејмплејот, пример јас не играм мултиплеер а верувам и повеќето од вас, а сите тврдат дека сингл плеер серијалот на battlefield не им е баш јака страна, можеби е една глупава прикаска каде е изнакљукана со стероиди однадвор како графички приказ и ефекти изгледа уникатно посебно, а кога доаѓа ред да ја поиграш т.е осетиш играта приказката, се што треба да направиш е да убиеш 20-мина со една иста пушка, што јас мислам дека не е така, верувам има убаво оформена прикаска. Ве гледам сите навалувате кон таа реална слика, а всушност реално ако е играта тапа, ќе ја пуштите 5 мин играта и woow woow woow како изгледа бла бла, и ќе ја изгасите бидејќи нема нешто што ќе те внесе во играта ако не е интересна. А ако е веќе дошло до восхитување на слика, симнете си од оние филмови под вода во ХД и гледајте сликички, без никаква цел. И немој да ми пишувате, ама еве има ривју на интернет, ова има во ограта она има, по форуми читав, не додека играта не ја осетиме на своја кожа, тешко дека ќе знаеме нешто повеќе за неа. И уште нешто Battlefield 3 колку сака реално нека изгледа, и каков сака графички приказ нека има, мислам дека никогаш не би ја играл со страст со кој ја имам играно Worms Armagedon, Crash Team Raceing, итн итн итн и многу од старите класики, кај тие игри не се бараше графика, едноставно глава не можеш да тргнеш од нив. Се надевам не навредив никој со овој пост.
Успеа некој преку Origin да ја симне бетата? Ептен багосан е Origin, не работи Store табот :ha: