drownz
Master
:tainstven:
Moze nekoj da obajsni podobro za ova programce? Jas go simnav ama nikade tie failovi gi nema. Inaku ne e instalacioni USDownloader. Nema ni mnogu komentari za ova,a programcevo e zakon. Kako ke go koristi ova ABBYY Readerot? Daj obajsnete podobro
Што ако користам рутер?
Работи?
Извини малце со закаснување според правилата на форумов ке треба сам да си ги побараш USBDownloader си е ок софтверот ке го најдеш додади кога ке гуглаш "by SK" во редот т.е верзија 1.3.4.80 побарај мислам дека ке дојдеш до ова.
Малку повеќе за ABBYY Readerot:
Аби ти треба за тоа софтверот од USBDOwnloader за да може да го прочита и да го запише автомацки кодот кој ти се појавува на RapidShare кога симнуваш.
УЖИВАЈТЕ !!!!
Pa togas zosto e forumov? Neli e razmena na iskustva? Sto fajde ako ne moze detalno da diskutirame za rabotive sto ne interesiraa?
Sto e tolku smesno??? Imate gresen koncept za forumov,mislam.
:ua:
Sto e tolku smesno??? Imate gresen koncept za forumov,mislam.
:ua:
УЖИВАЈТЕ У ФОРУМОВ МОМЦИ ! БАРАЈТЕ ПОМОШ ЗА ПОСТОВ !!!
Ok.Jas se snajdov, programata raboti,si ja simnav NFS Pro Street.Sam si najdov kako treba. Odlicna rabota e. Samo nikogas nema da go spodelam moeto znaenje ovde. Zosto nikoj drug toa ne go napravi koga jas neznaev! Ostanete mi so zdravje!
Колку што знам, со кабловски добиваш исто IP цело време - значи ништо.
Da da staticna e i ne se menuva.da mu se snevidi:ha::ua:![]()
Мило ми е што програмата одлично ти работи, секој има право на свое мислење, јас не мислам така, околу тоа да му покажам на некој нешто, можеби утре задутре истиот тој дечко ке ми покаже мене нешто и така си иде солидарност еден на друг.
УЖИВАЈТЕ ! :bravo:
Човече ти ли најде за солидарност да ми зборуваш мене?? Зошто ти не ни кажа нас како да ја средиме програмата? Јас морав цел ден да барам на нет како тоа да го средам,и фала богу го средив. Епа поучен од тебе, ни јас нема да кажам како ја средив програмата.Инаку е закон. Можам само да ти се заблагодарам што откри дека е тоа можно со оваа програма. И плус премногу е едноставна. Фалати за тоа. А за друго не ме прашувајте мене. Не за оваа програма,нема да кажам. За друго ви стојам на располагање. А да, гледам дека сеуште не си им окрил на другите како ТИ ја сетира програмата:ua: