Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Колку Сакаш Симнуваш Од RapidShare !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

drownz

Master
8 март 2007
1.455
203
Куманово
iwmnetwork.com
rapidzr8.gif

:tainstven:

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Moze nekoj da obajsni podobro za ova programce? Jas go simnav ama nikade tie failovi gi nema. Inaku ne e instalacioni USDownloader. Nema ni mnogu komentari za ova,a programcevo e zakon. Kako ke go koristi ova ABBYY Readerot? Daj obajsnete podobro

Извини малце со закаснување според правилата на форумов ке треба сам да си ги побараш USBDownloader си е ок софтверот ке го најдеш додади кога ке гуглаш "by SK" во редот т.е верзија 1.3.4.80 побарај мислам дека ке дојдеш до ова.

Малку повеќе за ABBYY Readerot:

Аби ти треба за тоа софтверот од USBDOwnloader за да може да го прочита и да го запише автомацки кодот кој ти се појавува на RapidShare кога симнуваш.

УЖИВАЈТЕ !!!!

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Што ако користам рутер? :p
Работи?

Па друже мислам дека можеш ако му дадеш на компјутеров конекција ти да го конектираш на интернет зашто да не софтвероф е поврзан дирекно со името на конекцијата што ја имаш креирано за ADSL WADSL..

УЖИВАЈТЕ !!! :bravo:

vetarvomagla

hello world
22 јуни 2007
55
1
Извини малце со закаснување според правилата на форумов ке треба сам да си ги побараш USBDownloader си е ок софтверот ке го најдеш додади кога ке гуглаш "by SK" во редот т.е верзија 1.3.4.80 побарај мислам дека ке дојдеш до ова.

Малку повеќе за ABBYY Readerot:

Аби ти треба за тоа софтверот од USBDOwnloader за да може да го прочита и да го запише автомацки кодот кој ти се појавува на RapidShare кога симнуваш.

УЖИВАЈТЕ !!!!

Pa togas zosto e forumov? Neli e razmena na iskustva? Sto fajde ako ne moze detalno da diskutirame za rabotive sto ne interesiraa?

vetarvomagla

hello world
22 јуни 2007
55
1
Ok.Jas se snajdov, programata raboti,si ja simnav NFS Pro Street.Sam si najdov kako treba. Odlicna rabota e. Samo nikogas nema da go spodelam moeto znaenje ovde. Zosto nikoj drug toa ne go napravi koga jas neznaev! Ostanete mi so zdravje!

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Ok.Jas se snajdov, programata raboti,si ja simnav NFS Pro Street.Sam si najdov kako treba. Odlicna rabota e. Samo nikogas nema da go spodelam moeto znaenje ovde. Zosto nikoj drug toa ne go napravi koga jas neznaev! Ostanete mi so zdravje!

Мило ми е што програмата одлично ти работи, секој има право на свое мислење, јас не мислам така, околу тоа да му покажам на некој нешто, можеби утре задутре истиот тој дечко ке ми покаже мене нешто и така си иде солидарност еден на друг.

УЖИВАЈТЕ ! :bravo:

psybaron

lurker
10 април 2007
745
44
Куманово
markoaleksic.com
Незнам за рапидсхаре ама торентите се закон. Последен пат кога бев во Куманово, од 11 АМ до 8 ПМ имав направено download од 10 ГБ. Така да за мене торентите работат добро, зашто не downloadiram филмови или игри,,,само некој софтњаре што ми е потребен.

vetarvomagla

hello world
22 јуни 2007
55
1
Мило ми е што програмата одлично ти работи, секој има право на свое мислење, јас не мислам така, околу тоа да му покажам на некој нешто, можеби утре задутре истиот тој дечко ке ми покаже мене нешто и така си иде солидарност еден на друг.

УЖИВАЈТЕ ! :bravo:

Човече ти ли најде за солидарност да ми зборуваш мене?? Зошто ти не ни кажа нас како да ја средиме програмата? Јас морав цел ден да барам на нет како тоа да го средам,и фала богу го средив. Епа поучен од тебе, ни јас нема да кажам како ја средив програмата.Инаку е закон. Можам само да ти се заблагодарам што откри дека е тоа можно со оваа програма. И плус премногу е едноставна. Фалати за тоа. А за друго не ме прашувајте мене. Не за оваа програма,нема да кажам. За друго ви стојам на располагање. А да, гледам дека сеуште не си им окрил на другите како ТИ ја сетира програмата:ua:

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Човече ти ли најде за солидарност да ми зборуваш мене?? Зошто ти не ни кажа нас како да ја средиме програмата? Јас морав цел ден да барам на нет како тоа да го средам,и фала богу го средив. Епа поучен од тебе, ни јас нема да кажам како ја средив програмата.Инаку е закон. Можам само да ти се заблагодарам што откри дека е тоа можно со оваа програма. И плус премногу е едноставна. Фалати за тоа. А за друго не ме прашувајте мене. Не за оваа програма,нема да кажам. За друго ви стојам на располагање. А да, гледам дека сеуште не си им окрил на другите како ТИ ја сетира програмата:ua:

Е па вака ако го прочитате првиот пост што ве воведувам во темата мислам дека нема да имате проблеми, другар на брат ми од 1ва година средно ја сетираше програмата со овој пост од прва. Така да не знам зашто си се мачел цел ден можеби затоа што си барал софтвер што си го добил од некој си извор. Мислам дека постот е јасен и 2 пати да го прочита секој, и оној што не седел на компјутер ке ја намести програмата.

УЖИВАЈТЕ !!! :bravo:

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно