Значи уште не мачи менталитетот дека мора да е премиум? Што и да е, само премиум да е, комшиите да гледаат,
Vivo х300 или Xiaomi ултраГо чепкав новиов ајфон во дуќан, просек телефон. Нема ништо што кажува колку е премиум. Самсунг Ултра или Фолд се неколку класи над у тој поглед.
да.Мора да има посебни теми за препораки.
1. Различна ценовна група
2. Нов/половен
3. Различни барања (камера/брзина/батерија/големина)
Премногу комбинации има за да може да се стави тоа во една тема.
Плус исто барање во рок од 1-2 години има различни одговори.
Најбољи телефон за тебе, за мене може да е тапа.да.
треба на четврт година да се отвара посебна тема
- најбољи телефон до 200€, Јан-Март 2026
- најбољи телефон до 400€, Јан-Март 2026
- најбољи телефон над 600€, Јан-Март 2026
и после се затвара на 31ви март темата, се отвара за следен четврт
зошто би сакал апликација со толку негативни коментари?Гледам ова мојов Poco F1, не поддржува OneID, се јавив во некстсенс, ми викаат имале проблеми со Xiaomi телефони а апликацијата пишува дека работи и на Андроид 6.
Само кај мене ли е така?
![]()
OneID - Apps on Google Play
Secure online authentication, identity verification, and electronic signaturesplay.google.com
Самсунг A56 има ли поддршка за апликацијава знае некој?
Или некој телефон кој би ми го препорачале?
Банкиве ја форсираат, ги видов рецензиите катастрофа се...зошто би сакал апликација со толку негативни коментари?
Јас до сега на цамцунк и на два uzmi shaomi brate сум ја ставил и setup-ирал за помалку од 2 минути .. 0 проблеми до сега.Јас не сум имал проблеми со оваа апликација, самсунК користам цело време, ако не се лажам преку неа и си отворив целосно онлајн сметка во Комерцијална. Е добро, јас ако сум немал, не значи дека и други немале, мада во мк народот или е полуписмен или користи евтини бајати телефони, па hence такви рецензии I guess.
Едино Poco F1 подржува Ubuntu Touch и андроид 15-16 , пробај со нив.Значи му дошол крај на мојот телефон како примарен, ајде самсунг да пробам.![]()
Се знам, ама банкарските апликации препознаваат дека уредот е рутиран, модификуван и ги блокираат апликациите.Едино Poco F1 подржува Ubuntu Touch и андроид 15-16 , пробај со нив.
sdk.mk
Ми текнува на само две мобилари кои имаат конекции за да го изведат ова...Еве ви добар телефон/часовник
![]()
ЗАПЛЕНЕТИ „ЕПЛ“ ЧАСОВНИЦИ ВО СЕФ НА ЦАРИНАТА ЗАМЕНЕТИ СО ЕВТИНИ КОПИИ, ОРИГИНАЛИТЕ ПУШТЕНИ ВО ПРОДАЖБА - Сакам Да Кажам
Царинската управа соопшти дека е откриена шема во која скопска мобилара – увозник на мобилни телефони, со помош на други […]sdk.mk
Тие се тиеМи текнува на само две мобилари кои имаат конекции за да го изведат ова...
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 140x150x26mm, adj.angle 15deg, max.3KG, WBBA03
790,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD RED PLUS NAS 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD40EFZZ
11.650,00 ден
MB 1700 H610M-HVS/M.2 R2.0 ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, M.2, VGA,HDMI, PCIex16 4.0, 1xPCIex1, 4xSATAIII, 2xUSB3.2Gen1, Gigabit LAN, H610M-HVS
3.840,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден