Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

Nem_Akata

Баниран/a
26 мај 2015
264
371
Слога Југомагнат
Iptv community и нешто со nord беа подобри и поскапи.

Prosky ми е ок за цената.

Па, сигурно и CAM филмови ти се океј ондак, си проаѓа, битно има нешто.

Сега го тестирам proskytv.net и се нервирам. Снемува глас на некој канали, некаде „сецка“, некаде нема сигнал ...
Затоа разгледувам други сервиси. Ја читам следнава страна 32 Best IPTV Service Providers (2025 Subscription Reviews)
Дали некој има искуство со сервисите кој се издвоени како најдобри на страната? Важно ми е да има EX YU канали, NBA,
музички, филмски и документарни канали. Најважно од се е да не се нервирам, кога ќе пуштам канал на раат да го гледам, без „сецкање“, прекинување, немање звук ...
Инаку станува збор за следниве провајдери:
1. IPTV Nexus
2. EagleCastTV
3. Guek HD IPTV
4. DigitaLizard IPTV
5. CatchON TV
Ако имате и други предлози слободно пишете. Буџетот ми е околу 90$ за година дена.

Не читај од тие ништо, сѐ е за SEO правено да искачаат негде. За толку пари, ако сакаш, можам да ти средам 6 месеци, со оглед на тоа дека дупла конекција имаш- и каналите бѝ требало да работат ко што работат од Телеком/А1 операториве. Ах, и нема филмови/серии, само ТВ е.

А тоа што му сецка на Стефчо, е затоа што којзнае што прави таму со плејлистите негови, ги рестрима можда самиот- ја еднаш исто земав баш ко што пишав горе за @smole lol, колку да има нешто, и се сеќавам само на тоа дека ни еднаш у тие три месеци ли беа, немав едно искуство кај што немаше да пуштам канал и после 5 минути макс да отиде све у пм.

Иначе пиши ПП ако сакаш, ќе ти пратам демо.

Последна промена:

stefan

lurker
13 април 2007
680
530
Прилеп
github.com
Еве добар firmware за АндроидТВ боксови, супер е за IPTV.

Го тестирав на amlogic cpu s903x3 Перфектно работи.
Има упатство како се флешува софтверот.

Nem_Akata

Баниран/a
26 мај 2015
264
371
Слога Југомагнат
И што е финтава со овие?

Не знам што е, ама дознав дека Apple TV конечно имаат апликација за Андроид.

Хехехе, ќе им го џапнам триалот сега за 3 месеци да си глеам на раат нешто квалитетно.

kolesk

lurker
6 февруари 2016
757
1.171
Некако многу почнаа да стегаат. Не за кампинг, не за ова, не за она...

Marquinos

read-only
28 ноември 2017
1
0
Уште се карате со Стефчо, а? Не сфативте до сеа дека е од Песковите Пакистанци?

Иначе - уште не ми е готов фронтот, ама кој сака да испроба нешто што ќе нудам... хех, скроз нелегално, ич не ми чуе, бујрум - ќе ви пуштам тест период, и имам 3 места на Tivimate ако некој сака и то.

Али по ПП, дур не средам што-како, а за тестов горе, ваша љубопитност само и желба за проба и искрена критика.

:))
Может тест ? Заинтересиран сум

sasemkd

hello world
24 јануари 2010
326
135
Ne go biva nema selekcija na drzavi.
Za lg najdov tvmate pro i isto e kako tvmate za android.
13 dolari za 1tv dozivotno.
Ip tv staviv od

Mozam da kazam deka e eden od najdobrite ip tv sto sum gi koristel i OK so cena.
38.80 dolari

Pozz

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.689
3.325
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Mи се појави веста на фб па споделувам само:
tportal.hr/vijesti/clanak/nova-akcija-uskok-a-i-policije-uhicenja-u-pet-zupanija-evo-o-cemu-je-rijec-20251016

DrMTR

senior
27 март 2014
7.918
8.409
Ne go biva nema selekcija na drzavi.
Za lg najdov tvmate pro i isto e kako tvmate za android.
13 dolari za 1tv dozivotno.
Ip tv staviv od

Mozam da kazam deka e eden od najdobrite ip tv sto sum gi koristel i OK so cena.
38.80 dolari

Pozz
Прави бафер навечер?

Bosko71

hello world
18 август 2022
102
94
Здраво, заинтересиран сум за иптв, да ги има македонските канали на почеток на листа и дополнително екс-ју. Толку се друго е ок, само да не е напред, битна мине прегледноста и е за постари луѓе. Добро би било во инбокс за услови цени и тест 48 часа, за да проверам како се снаоѓаат и да објаснам подетално.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.918
8.409
Здраво, заинтересиран сум за иптв, да ги има македонските канали на почеток на листа и дополнително екс-ју. Толку се друго е ок, само да не е напред, битна мине прегледноста и е за постари луѓе. Добро би било во инбокс за услови цени и тест 48 часа, за да проверам како се снаоѓаат и да објаснам подетално.
Не им земај ИПТВ за постари луѓе. Не е за нив ова.

123456

poweruser
12 април 2013
2.068
1.592
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
штом се за стари само мове од мтел

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.480
551
Не им земај ИПТВ за постари луѓе. Не е за нив ова.
Не дека не е за нив но не можат да се снајдат секогаш како да вклучат.

На Android телевизорите и бокс уредите постојат IPTV апликации кој може да ти се уклучуваат со секое уклучување на телевизорот или бокс уредот .

Tivimate ја има таа опција Auto start app on boot ама ќе мора да се отклучи поточно плати Premium апликацијата и со тоа се овозможува таа опција да ја вклучиш плус други можности кој ги нема со бесплатното користење. Некој ако пробал Premium Tivimate нека пише.

Последна промена:

DrMTR

senior
27 март 2014
7.918
8.409
Не дека не е за нив но не можат да се снајдат секогаш како да вклучат.

На Android телевизорите и бокс уредите постојат IPTV апликации кој може да ти се уклучуваат со секое уклучување на телевизорот или бокс уредот .

Tivimate ја има таа опција Auto start app on boot ама ќе мора да се отклучи поточно плати Premium апликацијата и со тоа се овозможува таа опција да ја вклучиш плус други можности кој ги нема со бесплатното користење. Некој ако пробал Premium Tivimate нека пише.
Јас имам платено Премиум Tiwimate. Што те интересира поточно?

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.480
551
Јас имам платено Премиум Tiwimate. Што те интересира поточно?
Дали тоа Auto start app on boot функционира да може при секое вклучување тв да се вклучи и Tivimate.

Друго ме интересира дали кога ја плаќаш апликацијата Premium ти е платено за повеќе уреди или треба за секој посебно да плаќаш ново.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.918
8.409
Дали тоа Auto start app on boot функционира да може при секое вклучување тв да се вклучи и Tivimate.

Друго ме интересира дали кога ја плаќаш апликацијата Premium ти е платено за повеќе уреди или треба за секој посебно да плаќаш ново.
1. Може
2. Не еднаш платена премиум преплата ти дава да ја користиш апликацијата на 5 уреди!

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно