Nem_Akata
Баниран/a
Iptv community и нешто со nord беа подобри и поскапи.
Prosky ми е ок за цената.
Па, сигурно и CAM филмови ти се океј ондак, си проаѓа, битно има нешто.
Сега го тестирам proskytv.net и се нервирам. Снемува глас на некој канали, некаде „сецка“, некаде нема сигнал ...
Затоа разгледувам други сервиси. Ја читам следнава страна 32 Best IPTV Service Providers (2025 Subscription Reviews)
Дали некој има искуство со сервисите кој се издвоени како најдобри на страната? Важно ми е да има EX YU канали, NBA,
музички, филмски и документарни канали. Најважно од се е да не се нервирам, кога ќе пуштам канал на раат да го гледам, без „сецкање“, прекинување, немање звук ...
Инаку станува збор за следниве провајдери:
1. IPTV Nexus
2. EagleCastTV
3. Guek HD IPTV
4. DigitaLizard IPTV
5. CatchON TV
Ако имате и други предлози слободно пишете. Буџетот ми е околу 90$ за година дена.
Не читај од тие ништо, сѐ е за SEO правено да искачаат негде. За толку пари, ако сакаш, можам да ти средам 6 месеци, со оглед на тоа дека дупла конекција имаш- и каналите бѝ требало да работат ко што работат од Телеком/А1 операториве. Ах, и нема филмови/серии, само ТВ е.
А тоа што му сецка на Стефчо, е затоа што којзнае што прави таму со плејлистите негови, ги рестрима можда самиот- ја еднаш исто земав баш ко што пишав горе за @smole lol, колку да има нешто, и се сеќавам само на тоа дека ни еднаш у тие три месеци ли беа, немав едно искуство кај што немаше да пуштам канал и после 5 минути макс да отиде све у пм.
Иначе пиши ПП ако сакаш, ќе ти пратам демо.
Последна промена: