KeepCalm
hello world
- 4 мај 2013
- 128
- 82
Да не има некој да ме приклучи во фамилијарно спотифај или да дајте кракното андроид апк![]()
Да не има некој да ме приклучи во фамилијарно спотифај или да дајте кракното андроид апк![]()
Абе има некое чаре како да платам со мк картичка, аргентинско или турско spotify premium apk, пробав ама не сака![]()
Абе има некое чаре како да платам со мк картичка, аргентинско или турско spotify premium, пробав ама не сака![]()
Пошто ти имаш, ќе ни плаќаш мене и на членот што го цитираш?Спотифај премиум е 5,5 евра месечно, немаш толку?
Не, картичката мора да биде од државата која ти е ставена на акаунтот. Можно е да може со виртуелна картичка, не сум пробувал.Абе има некое чаре како да платам со мк картичка, аргентинско или турско spotify premium, пробав ама не сака![]()
Пошто ти имаш, ќе ни плаќаш мене и на членот што го цитираш?
Мислењето е автоматски споено:
Чаре нема ама види да не можеш да се снајдеш за студентски акаунт - тој е 3 евра месечно. Јас отворив со .edu мејл адреса од факултет и океј е (не сум веќе студент)Абе има некое чаре како да платам со мк картичка, аргентинско или турско spotify premium, пробав ама не сака![]()
Благодарност.Ќе ви плаќам, зошто да не. За возврат што ќе добијам?
Link?Имате ReVanced Spotify за бесплатно за андроид, чисто за информација.
Кога ќе престане да работи, ќе се појави апдејт во Revanced Manager, само апдејт ќе направам и ќе продолжи со понова верзија, автоматски апдејти од плејстор обавезно исклучени.PS: ќе ви се појавува нонстоп во PlayStore дека треба апдејт (бар на жаомије е така).
Ако не ве нервира тоа, инсталирајте го.
Погледнете го атачментот 152852
Кодот е opensource за модовите. Која е поентата да скенираш?Кога ќе престане да работи, ќе се појави апдејт во Revanced Manager, само апдејт ќе направам и ќе продолжи со понова верзија, автоматски апдејти од плејстор обавезно исклучени.
Нормално после секој апдејт јас обавезно пред да уклучам апликација го скенирам цел телефон со virustotal app од плејстор.
Никогаш не се знае, доволно е еднаш да биде инфициран и да ти земе битни информации од телефонот.Кодот е opensource за модовите. Која е поентата да скенираш?
Ако имаш страв дека ке ти земе битни податоци од телефонот не инсталирај модувани /кракувани апликации и на сигурно си.Никогаш не се знае, доволно е еднаш да биде инфициран и да ти земе битни информации од телефонот.
Дури и плејстор има шански некогаш да направи пропуст, затоа најдобро да се направи скен.Ако имаш страв дека ке ти земе битни податоци од телефонот не инсталирај модувани /кракувани апликации и на сигурно си.
Аирлија, со здравје да те служи. Треба доплата?
не ми бараше мене. само избрав опцијата.Аирлија, со здравје да те служи. Треба доплата?
Ај, да се знај која куќа јади мрсно!