Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Мтел Македонија

kirev

senior
31 мај 2010
9.059
7.732
Мтел е скоро монопол во Србија. Кај нас нема монопол. А и без врска ми е да ги поддржувам монополите
А Датаком нема покриеност

Brane77

hello world
4 јули 2023
137
62
Zvoni mtel, da ti go kazat koj e Smcs od mtel, po internet go nema nikade toj br.
Na display kaj tebe mtel pisuva?
Да мтел пишува.
Zvoni mtel, da ti go kazat koj e Smcs od mtel, po internet go nema nikade toj br.
Na display kaj tebe mtel pisuva?
Да, мтел пишува. Еве што пишува во setting кај пораките и smcs e 073800000

Атачменти

• IMG-d776d76a980c6edbdbf4caf72c884c8f-V.jpg
    IMG-d776d76a980c6edbdbf4caf72c884c8f-V.jpg
    154,1 KB · Прегледи: 47

kirev

senior
31 мај 2010
9.059
7.732
Проблемот со МТЕЛ е што НЕ РЕШАВААТ и најмал технички проблем. Дали не сакаат или НЕ ЗНААТ, за крајниот корисник е исто - нема услуга.
Избегнувајте двогодишни договори додека не сте 100% сигурни дека сѐ е ОК.

Brane77

hello world
4 јули 2023
137
62
Ok, ovde problemite se so lycabroevi koi se sega
Значи проблемот е кај нас што бевме претходно на лајкамобиле.
Тоа треба Мтел да го среди а не ние тука сами да го решиме проблемот. Нека читаат од Мтел овде и нека реагираат. Срамота ова што го прават. Почнаа Многу аматерски.

kirev

senior
31 мај 2010
9.059
7.732
Значи проблемот е кај нас што бевме претходно на лајкамобиле.
Тоа треба Мтел да го среди а не ние тука сами да го решиме проблемот. Нека читаат од Мтел овде и нека реагираат. Срамота ова што го прават. Почнаа Многу аматерски.
Одамна беа почнале накриво. Прогуглај тука што пишував пред речиси две години.

bakigvg

hello world
28 јуни 2016
233
132
Треба да патувам за Србија, со Лајка имав катастрофално искуство и никогаш не успеав да се конектирам во роаминг. Како ќе биде сега ? Дали има опција да се доплати за да бидам достапен и да имам интернет ?

18 септември 2020
932
874
Македонија
Треба да патувам за Србија, со Лајка имав катастрофално искуство и никогаш не успеав да се конектирам во роаминг. Како ќе биде сега ? Дали има опција да се доплати за да бидам достапен и да имам интернет ?
Можеш да доплатиш, за 199 денари имаш 1GB интернет и за 599 денари имаш 3GB интернет. Се поврзуваш рачно на mts мрежата и имаш интернет.

Ts011

user
31 март 2020
1.428
1.082
Odi pak pa ke kazis, a javise 15010, prasaj dali ima balkan roaming na paketite od lyca/(inaku vo sim toolkit sto bese od lyca sega e mtel ima opcija automatic i manual ima opcija na manual macedonia i opcija roaming)

Mao

user
5 јуни 2007
1.339
1.094
Mao's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 3900X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard
Asus Rog Strix B450-F Gaming
Storage
Samsung Evo Plus 970 M2 nVME SSD
PSU
CM 850W M2 Silent Pro
RAM
Kingston Predator/Fury 32GB 3200Mhz
Video card
Asus Rog Strix 1070 8GB
Case
DeepCool Mattrex RGB
Mouse
Logitech G502 Hero
Keyboard
Cooler Master MK750
Monitor
Alienware 25" 240hz
OS
Win 10 Pro
Од МТЕЛ користам MOVE телевизија и презадоволен сум. Имаат супер цена, богата видеотека. Вреди.

godovic

hello world
5 септември 2007
339
392
Скопје
Од МТЕЛ користам MOVE телевизија и презадоволен сум. Имаат супер цена, богата видеотека. Вреди.
Мислам дека компресијата е полоша од пред 12-13 месеци кога почнаа.
Можда има избор, ама на 2 ТВ-а јаде некаде околу 20-30 Mbits. Така да, не е баш ефтино, зависиш од друг медиум.
Како што се шалтаат сите провајдери на IPTV, се ми личи дека ќе се вратиме на сателитска геостационарна или старлинк (ако понуди таква опција), зошто 4К ќе го гуши линкот.
Ако баба ти гледа турски серии тебе пингот ќе ти се дигне ;)

Mao

user
5 јуни 2007
1.339
1.094
Mao's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 3900X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard
Asus Rog Strix B450-F Gaming
Storage
Samsung Evo Plus 970 M2 nVME SSD
PSU
CM 850W M2 Silent Pro
RAM
Kingston Predator/Fury 32GB 3200Mhz
Video card
Asus Rog Strix 1070 8GB
Case
DeepCool Mattrex RGB
Mouse
Logitech G502 Hero
Keyboard
Cooler Master MK750
Monitor
Alienware 25" 240hz
OS
Win 10 Pro
Можда има избор, ама на 2 ТВ-а јаде некаде околу 20-30 Mbits. Така да, не е баш ефтино, зависиш од друг медиум.
Како што се шалтаат сите провајдери на IPTV, се ми личи дека ќе се вратиме на сателитска геостационарна или старлинк (ако понуди таква опција), зошто 4К ќе го гуши линкот.
Јјас андроид боксот кај комшијата на вифи го закачив хахах

Ts011

user
31 март 2020
1.428
1.082
Koga pustija test uste prviot den mi pustija akaunt 30dena test na 2 uredi Tv i na mobilen, nemase nikakvi problemi brzo menuvase i vrajkajne nazad odlicno rabotese i videotekata filmovi ...bev iznenaden

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Сега бев во салонот на ул. Македонија. Вработените се исклучително некултурни, нетрпеливи, со краток фитил и неуслужливи. Што е најважно - не знаат да ми одговорат тоа што прашувам. Исто така, сите таму се со некаков проблем. Немаат телевизија, немаат интернет, менуваат СИМ... Ужас! :sick:

DrMTR

senior
27 март 2014
7.938
8.435
Сега бев во салонот на ул. Македонија. Вработените се исклучително некултурни, нетрпеливи, со краток фитил и неуслужливи. Што е најважно - не знаат да ми одговорат тоа што прашувам. Исто така, сите таму се со некаков проблем. Немаат телевизија, немаат интернет, менуваат СИМ... Ужас! :sick:
Ке испадне дека Лајка со никаквата поддршка се експерти за овие со салоните!

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно