Да мтел пишува.Zvoni mtel, da ti go kazat koj e Smcs od mtel, po internet go nema nikade toj br.
Na display kaj tebe mtel pisuva?
Да, мтел пишува. Еве што пишува во setting кај пораките и smcs e 073800000Zvoni mtel, da ti go kazat koj e Smcs od mtel, po internet go nema nikade toj br.
Na display kaj tebe mtel pisuva?
Dali te prefrlija od lajkamobile na mtel ili imas mtel so profits 073? Jas prethodno bev na lajkamobile i prefiksot mi e 077 od a1.Imam karticka od mtel go imam istiot smsc +38973800000 nemam problem so prakanje i primanje sms poraki
Od lyca prefrlen na mtel.?Imam karticka od mtel go imam istiot smsc +38973800000 nemam problem so prakanje i primanje sms poraki
Od mtel imas 073,i nemas problemi so sms.?pripejd.?Imam sim od mtel 073 brojce.Imam I od lajka broj samo uste ne e prefrlen
Да припејд бројче немало проблеми до сега.Od mtel imas 073,i nemas problemi so sms.?pripejd.?
Ok, ovde problemite se so lycabroevi koi se sega na mtelДа припејд бројче немало проблеми до сега.
Значи проблемот е кај нас што бевме претходно на лајкамобиле.Ok, ovde problemite se so lycabroevi koi se sega
Одамна беа почнале накриво. Прогуглај тука што пишував пред речиси две години.Значи проблемот е кај нас што бевме претходно на лајкамобиле.
Тоа треба Мтел да го среди а не ние тука сами да го решиме проблемот. Нека читаат од Мтел овде и нека реагираат. Срамота ова што го прават. Почнаа Многу аматерски.
Можеш да доплатиш, за 199 денари имаш 1GB интернет и за 599 денари имаш 3GB интернет. Се поврзуваш рачно на mts мрежата и имаш интернет.Треба да патувам за Србија, со Лајка имав катастрофално искуство и никогаш не успеав да се конектирам во роаминг. Како ќе биде сега ? Дали има опција да се доплати за да бидам достапен и да имам интернет ?
Odi pak pa ke kazis, a javise 15010, prasaj dali ima balkan roaming na paketite od lyca/(inaku vo sim toolkit sto bese od lyca sega e mtel ima opcija automatic i manual ima opcija na manual macedonia i opcija roaming)Треба да патувам за Србија, со Лајка имав катастрофално искуство и никогаш не успеав да се конектирам во роаминг. Како ќе биде сега ? Дали има опција да се доплати за да бидам достапен и да имам интернет ?
Мислам дека компресијата е полоша од пред 12-13 месеци кога почнаа.Од МТЕЛ користам MOVE телевизија и презадоволен сум. Имаат супер цена, богата видеотека. Вреди.
Јјас андроид боксот кај комшијата на вифи го закачив хахахМислам дека компресијата е полоша од пред 12-13 месеци кога почнаа.
Можда има избор, ама на 2 ТВ-а јаде некаде околу 20-30 Mbits. Така да, не е баш ефтино, зависиш од друг медиум.
Како што се шалтаат сите провајдери на IPTV, се ми личи дека ќе се вратиме на сателитска геостационарна или старлинк (ако понуди таква опција), зошто 4К ќе го гуши линкот.
Ако баба ти гледа турски серии тебе пингот ќе ти се дигне![]()
Koga pustija test uste prviot den mi pustija akaunt 30dena test na 2 uredi Tv i na mobilen, nemase nikakvi problemi brzo menuvase i vrajkajne nazad odlicno rabotese i videotekata filmovi ...bev iznenadenМислам дека компресијата е полоша од пред 12-13 месеци кога почнаа.
Можда има избор, ама на 2 ТВ-а јаде некаде околу 20-30 Mbits. Така да, не е баш ефтино, зависиш од друг медиум.
Како што се шалтаат сите провајдери на IPTV, се ми личи дека ќе се вратиме на сателитска геостационарна или старлинк (ако понуди таква опција), зошто 4К ќе го гуши линкот.
Ако баба ти гледа турски серии тебе пингот ќе ти се дигне![]()
Ке испадне дека Лајка со никаквата поддршка се експерти за овие со салоните!Сега бев во салонот на ул. Македонија. Вработените се исклучително некултурни, нетрпеливи, со краток фитил и неуслужливи. Што е најважно - не знаат да ми одговорат тоа што прашувам. Исто така, сите таму се со некаков проблем. Немаат телевизија, немаат интернет, менуваат СИМ... Ужас!![]()
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден