Најверојатно сите наведени се Midea.Го гледав моделот Vivax Aeri парапетна
Погледнете го атачментот 144212
Погледнете го атачментот 144213
Некако многу слична е внатрешната со Pioneer америчка фирма за клими
Погледнете го атачментот 144208
Погледнете го атачментот 144215
Па и оваа Williams секоја сличност е само случајнаПогледнете го атачментот 144217
Погледнете го атачментот 144219
Се само некој копира, клонира... страшна работа
Ако приметиш било какви сличности, значи оти не се случајни. Сите се маде ин чајна.Се само некој копира, клонира... страшна работа
Дисклејмер:Vo Midea se proizveduva VIVAX,BEKO,HYUNDAI, BOSCH,SAMSUNG,CARRIER, MDV, INVENTOR,Comfee
Vo AUX se proizveduva Favorit,VOX
Vo TCL se proizveduva Fuego,Tesla,Hoobart,Diplomat,ST, AIWA,
Vo CHANGHONG se proizveduva Grunding
Vo Vestel se proizveduva Favorit,Telefunken,Union
Vo Hisence se proizveduva Gorenje,Whirlpool
Vo Gree se proizveduva NEO,Tosot,TOYOTOMI,Waillant,Electrolux
Vo Skywort se proizveduva Tadiran
Vo Haier se proizveduva Bergen
Ако мерилото е дали може да постигне 27 степени на ова топло време тогаш да, одлична е ама после тоа иди комфорт, потрошувачка итн.само Хајсенс дечки. Лепотицава моја врти на 27 собна а 26 е наместена, ми ги надмаши очекувањата скроз.
Погледнете го атачментот 144223
Ако мерилото е дали може да постигне 27 степени на ова топло време тогаш да, одлична е ама после тоа иди комфорт, потрошувачка итн.
Земена е Hisense Energy Pro +Мој предлог: HISENSE Energy pro + QG35XV0EG / QG35XV0EG по супер цена од 37.990 ден.
На минусни температури, гумата (баферот) ќе замрзни, ќе се укрути, па не сум сигурен дека ќе заврши работа во насока на амортизирање на бучавата...
Земена е Hisense Energy Pro +
Засега ок, повеќе грее на ауто и прв фан од Виваксот, нема дефрости, но времето надвор не е некое мерило, права пролет е.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Со здравје да се користи, долго да те служи.Земена е Hisense Energy Pro +
Засега ок, повеќе грее на ауто и прв фан од Виваксот, нема дефрости, но времето надвор не е некое мерило, права пролет е.
Е баш ме интересира каков тоа тест ќе спроведеш за да го прогласиш тоа. Ако е како сликичката од погоре не мораш да се мачишнон стоп до сега е така 27, секој ден скоро ја гледам. Јануар ќе биде правиот тест, после можам да прогласам дека Хајсенс дроби јапанци за доручек.

Е баш ме интересира каков тоа тест ќе спроведеш за да го прогласиш тоа. Ако е како сликичката од погоре не мораш да се мачиш
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
@Ron26 дроби јапонци, не прави дефрости, многу од ракав аргументиве и не ти дава кредибилитет без нешто црно на бело.
Собата ќе ти биде бања и со нонејм клима уред начукан до даска. Но субјективното чувство на бања, е ирелевантно при одредувањето на квалитет на некоја клима.јас го пренесувам моето искуство, сега ако на вас не ви одговара не знам што да ви речам. Собата бања ми е, тоа е најбитно.
Тошибава моја топли 100 квадрати на -10 надворешна, дома ми е 24 степени а троши само 300 вати на час. Не верувам дека твојата го може ова.јас го пренесувам моето искуство, сега ако на вас не ви одговара не знам што да ви речам. Собата бања ми е, тоа е најбитно.
А бања ли ти е? Тоа е мерката не гледаш.Тошибава моја топли 100 квадрати, на -10 надворешна, дома ми е 24 степени а троши само 300 вати на час. Не верувам дека твојата го може ова.
еве ти статистика за месецов па процени сам. Јас работам само со факти. Сигурно да ја намалам и да мрзнам како вас на 22-24 би ми трошела уште помалце, али сакам да живеам господински, на 26-27.Тошибава моја топли 100 квадрати на -10 надворешна, дома ми е 24 степени а троши само 300 вати на час. Не верувам дека твојата го може ова.
Кој модел ти е Vivax-от ?Земена е Hisense Energy Pro +
Кој модел ти е Vivax-от ?
Со здравје да се користи Hisense клима уредот
Сподели фотографии од монтажата внатрешната надворешната единица и далечинското
Овие Хајсенс отишле по стапките на Грее со цените... цццHisense Energy Pro + 3.5kW
38000 денари
Mitsubishi HR35
37000 денари
И која е сега подобар избор?
Овие Хајсенс отишле по стапките на Грее со цените... ццц
Зимај го Мицубишито шо му се мислиш... остај го ти @Ron26 он е господин, сметките за струја не му се битни. Битно дома бања му е на 28Ц.
Барем малце објективност да се има, нема да боли.
Хајсенс треба прво да ги поминат Хаиер во ефикасност, па дури после да дробат јапонци.
Во колку м2 е Vivax-от и во колку м2 е Hisense-от изолација на просторот дали има ? Инаку Vivax AEMI е основен модел врвните модели на Vivax се AERI+, AENI, AEHI+, AEEI pro, AEYIsФала многу.
Кога ќе отидам таму ќе ја сликам.
Виваксот е 3.5 Аеми.
На таа температура јас треба да вклучам друга клима да лади...али сакам да живеам господински, на 26-27.
Во простор од 30м2 беше Вивакс каде сега е Хајсенс.Во колку м2 е Vivax-от и во колку м2 е Hisense-от изолација на просторот дали има ? Инаку Vivax AEMI е основен модел врвните модели на Vivax се AERI+, AENI, AEHI+, AEEI pro, AEYIs
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден