petkotrajko
poweruser
- 16 јуни 2017
- 2.485
- 2.935
Хм, добар и лесен хак.На стрелките им ставив црвени копчиња па и без гледање паѓаат во очи.
Делува практично, мош ќе го применам и јас.
Хм, добар и лесен хак.На стрелките им ставив црвени копчиња па и без гледање паѓаат во очи.
Хаха, супер идеја е тоа. Финтата е што јас сум слепНа стрелките им ставив црвени копчиња па и без гледање паѓаат во очи.
Океј, вчера ја добив тастатурата, празнината измеѓу левата стрелка и Фн копчето помага за лесно пронаоѓање на стрелките. Главен проблем сега ми е што Фн копчето не може да се префрли на друго копче со софтверот нивни, па цело време го стискам во комбинација со стрелките мислејќи дека е десниот контрол, и наеднаш собата се претвора во дискотека со светлата на тастатурата.На стрелките им ставив црвени копчиња па и без гледање паѓаат во очи.
Уживат децата остај ги нека играт CS2
Тоа е најмалиот проблем, бирото депонија ... бар кога се слика не мора да се гледа што јогуртчиња се јадени и колку време се стоени на биро после тоа. Хигиена луѓе, џабе постирате слики тука ако хигиената на делот кај што го поминувате слободното / работното време ви е депонија. Пред некој месец имаше фотки со пубични влакна сега ова ... бљак !!!
Остај го човекот - у моментот нова машинерија - мерак да се испроба - немал време да зачисти.
Тоа е најмалиот проблем, бирото депонија ... бар кога се слика не мора да се гледа што јогуртчиња се јадени и колку време се стоени на биро после тоа. Хигиена луѓе, џабе постирате слики тука ако хигиената на делот кај што го поминувате слободното / работното време ви е депонија. Пред некој месец имаше фотки со пубични влакна сега ова ... бљак !!!
Викаш ЦС2 ќе ја тера 240Хц - 6600 ?Уживат децата остај ги нека играт CS2
Ja tera top i veke nema pudingОстај го човекот - у моментот нова машинерија - мерак да се испроба - немал време да зачисти.
Ќе ги уплашиш сите да чистат да бришат биро ќе треба пред да постираат .
Твоето каму бе ? Ај постирај да видиме дали е чисто
Edit: Аууу ... Сега ги видов пудингчињата чашки - No excuse !
Мислењето е автоматски споено:
Викаш ЦС2 ќе ја тера 240Хц - 6600 ?![]()
Samo sto go sklopiv pc sega e cistoJa tera top i veke nema puding![]()
Ja tera top i veke nema puding
Колку чини овој монитор во Германија/Сад?
Испратено од ЈСП Автентикатор
Зашо не светат рамојте?Gskill TridentZ neo 32gb ddr5
2 prichini-prva i glavna nemashe expo sho sveti nikade na zaliha i 2ra prichina koga imashe mi se svigjashe po malku rgb oti podobro mi izgledaЗашо не светат рамојте?
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден