petkotrajko
poweruser
- 16 јуни 2017
- 2.485
- 2.935
Хм, добар и лесен хак.На стрелките им ставив црвени копчиња па и без гледање паѓаат во очи.
Делува практично, мош ќе го применам и јас.
Хм, добар и лесен хак.На стрелките им ставив црвени копчиња па и без гледање паѓаат во очи.
Хаха, супер идеја е тоа. Финтата е што јас сум слепНа стрелките им ставив црвени копчиња па и без гледање паѓаат во очи.
Океј, вчера ја добив тастатурата, празнината измеѓу левата стрелка и Фн копчето помага за лесно пронаоѓање на стрелките. Главен проблем сега ми е што Фн копчето не може да се префрли на друго копче со софтверот нивни, па цело време го стискам во комбинација со стрелките мислејќи дека е десниот контрол, и наеднаш собата се претвора во дискотека со светлата на тастатурата.На стрелките им ставив црвени копчиња па и без гледање паѓаат во очи.
Уживат децата остај ги нека играт CS2
Тоа е најмалиот проблем, бирото депонија ... бар кога се слика не мора да се гледа што јогуртчиња се јадени и колку време се стоени на биро после тоа. Хигиена луѓе, џабе постирате слики тука ако хигиената на делот кај што го поминувате слободното / работното време ви е депонија. Пред некој месец имаше фотки со пубични влакна сега ова ... бљак !!!
Остај го човекот - у моментот нова машинерија - мерак да се испроба - немал време да зачисти.
Тоа е најмалиот проблем, бирото депонија ... бар кога се слика не мора да се гледа што јогуртчиња се јадени и колку време се стоени на биро после тоа. Хигиена луѓе, џабе постирате слики тука ако хигиената на делот кај што го поминувате слободното / работното време ви е депонија. Пред некој месец имаше фотки со пубични влакна сега ова ... бљак !!!
Викаш ЦС2 ќе ја тера 240Хц - 6600 ?Уживат децата остај ги нека играт CS2
Ja tera top i veke nema pudingОстај го човекот - у моментот нова машинерија - мерак да се испроба - немал време да зачисти.
Ќе ги уплашиш сите да чистат да бришат биро ќе треба пред да постираат .
Твоето каму бе ? Ај постирај да видиме дали е чисто
Edit: Аууу ... Сега ги видов пудингчињата чашки - No excuse !
Мислењето е автоматски споено:
Викаш ЦС2 ќе ја тера 240Хц - 6600 ?![]()
Samo sto go sklopiv pc sega e cistoJa tera top i veke nema puding![]()
Ja tera top i veke nema puding
Колку чини овој монитор во Германија/Сад?
Испратено од ЈСП Автентикатор
Зашо не светат рамојте?Gskill TridentZ neo 32gb ddr5
2 prichini-prva i glavna nemashe expo sho sveti nikade na zaliha i 2ra prichina koga imashe mi se svigjashe po malku rgb oti podobro mi izgledaЗашо не светат рамојте?
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден