Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Aliexpress

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.628
1.797
Толку е од кина..Обично од 15 долара до 30 долара шипинг. Ама има интересни работи..Има и custom made кондури и слични работи..
И со шипинг 20-30 евра пак се исплаќа. Ете во твојот случај овие Li-Ning патки во странство се по 120+ долара...
Добри се овие Li-Ning патики што си ги избрал, во wish list ги ставив. :D
Да одлични се Лининг, јас од овде имав земено еднаш и добар квалитет имаа, после поретко наоѓав добри модели кај нас, па порачував од нет.

stojatoni

hello world
3 декември 2012
78
49
Miami, Florida
П.с пред едно 2 недели имав нарачано за проба од Banggood, стварите се можеби за долар поскапи, но експресно стигаат!!
овие Банг се гревови. Барам клуч, брава ми дава. А роба ништо. Празна тезга

12345*

hello world
14 јануари 2021
164
67
Здраво сакам да ве прашам дали купувате со coins од алиекспрес? Имам 1400 coins и тоа е околу 14 евра. Сакам да прашам дали има можност да платам со овие coins или само како попуст може да ги користам?

Chiller

user
8 март 2012
1.566
1.173
Скопје Аеродром
Здраво сакам да ве прашам дали купувате со coins од алиекспрес? Имам 1400 coins и тоа е околу 14 евра. Сакам да прашам дали има можност да платам со овие coins или само како попуст може да ги користам?
Јас имам околу 500$ во coins и само ми дава некој безврска попуст од 0.20$ од нарачка. Така да не си го троши времето со коинс.

1697307036635.png

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.524
2.979
Јас имам околу 500$ во coins и само ми дава некој безврска попуст од 0.20$ од нарачка. Така да не си го троши времето со коинс.

Погледнете го атачментот 130460
И кај мене исто...
Ако знај некој ефикасен начин за некако да се употребат тоа коинсите, нека сподели.

Испратено од телефоно

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.387
5.531
И кај мене исто...
Ако знај некој ефикасен начин за некако да се употребат тоа коинсите, нека сподели.

Испратено од телефоно
Нема. Ако потрефиш некој производ што дава прима парички, ќе заштедиш неколку центи.
Порано имаше секојдневни акции на производи што не ти требаат, што се продаваат за еден цент и неколку илјади парички. Ама беа по еден примерок и ако успееш да го купиш беше поголема среќа од џекпот.

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.040
1.010
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Тогаш од прилика патките би коштале 3-5 долара без шипинг. Зарем е можно по таа цена китајците луди да ги произведуват?
Реално подобро би купил од алиекспрес вакви патки него ли од нашиве продавници(sport-vission) што носат шит роба најнизок квалитет(nike-adidas)...

Валда не спореди најк и адидас со рандом патика од 500 денари. Овие од Алиекспрес ќе ги носиш две недели и ќе ги фрлиш вканта, или ќе се распаднат или ногата ќе ти мириса ко Баиро во Битола

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
Валда не спореди најк и адидас со рандом патика од 500 денари. Овие од Алиекспрес ќе ги носиш две недели и ќе ги фрлиш вканта, или ќе се распаднат или ногата ќе ти мириса ко Баиро во Битола

Sent from my LM-V450 using Tapatalk
Imam i nike i adidas patiki. Ama i vakvi sakav da poracam dopadnaa mi se. A ti sto misles oti se nike/addidas? Deka se navistina kvalitetni? Pa i tie kostat 500-1000 denara da se proizvedat. A tie modeli koj gi donesuvat vo sport-vission/sport-reality se najgolemoto sranje. Pogolemo sranje se i od aliexpress patika za 500 denara. Vo amerika/germanija gi prodavat za 20 dolara ovde vi gi prodavat za 100 evra.

kirev

senior
31 мај 2010
9.068
7.752
И iPhone се прави во Кина. Ама не кошта колку оние Андроидчињата од 50 евра.

„Ако не знаеш што е добро, купи што е скапо“…

(Чекај за една недела да ти засмрдат нозете и да се распаднат па ќе лафиме после дали се исти со Адидас и Најк)

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
И iPhone се прави во Кина. Ама не кошта колку оние Андроидчињата од 50 евра.

„Ако не знаеш што е добро, купи што е скапо“…

(Чекај за една недела да ти засмрдат нозете и да се распаднат па ќе лафиме после дали се исти со Адидас и Најк)
Сериозен ли си да правеш споредба со ифон што 5 години по ред исти телефони призведува со различна бројка на модел ? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Да направеше споредба со "samsung s23 flagship" што кошта да се произведе 470 евра а се продава 1200 евра...Да разбрам ај..Ама со ифон хахахахахах
Па подобро би купил андроидче за 50 долара на алиекспрес него ли 1000 евра ифон хахахахах

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.317
5.313
Скопје
hackitfree.github.io
Па подобро би купил андроидче за 50 долара на алиекспрес него ли 1000 евра ифон хахахахах
Е сега и ти Се кажа...
И ? Кога најмногу ќе ти затреба да завршиш работа - ко ќе почне да глави ...
Ако сакаш перформанси бате - „ште си платиш „!

Туку јас сефте си порачав лед за ТВ да ги сменам, да го освежам - се затемни упм..
1697397234449.png

Прашање мало - Да не треба „конфрм диливери „ да стиснам ? Ваљда тоа на крај ко ќе стигне - нели ?

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.524
2.979
Туку јас сефте си порачав лед за ТВ да ги сменам, да го освежам - се затемни упм..
Погледнете го атачментот 130485

Прашање мало - Да не треба „конфрм диливери „ да стиснам ? Ваљда тоа на крај ко ќе стигне - нели ?

Таму дури после стигнување ќе прицниш.
Пред то, немој да те лажел госпо... !

Испратено од телефоно

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
Е сега и ти Се кажа...
И ? Кога најмногу ќе ти затреба да завршиш работа - ко ќе почне да глави ...
Ако сакаш перформанси бате - „ште си платиш „!

Погледнете го атачментот 130485

Перформанси очекуваш од ифон? Па ифон'от ти е моден бренд а не технолошки бренд. Во последните 5 години нема никакви иновации кај нив.
Тоа ти е телефон што профитира со ектрамно висока маржа а го купуват луѓе на кредит за да се фалат.

P.S: Стисни слободно конфрм деливери уште пред да стигне. :coffee::geek:

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.317
5.313
Скопје
hackitfree.github.io
Перформанси очекуваш од ифон? Па ифон'от ти е моден бренд а не технолошки бренд. Во последните 5 години нема никакви иновации кај нив.
Тоа ти е телефон што профитира со ектрамно висока маржа а го купуват луѓе на кредит за да се фалат.

P.S: Стисни слободно конфрм деливери уште пред да стигне. :coffee::geek:
Знам ја зашто така збориш. Само на видеа си видел Ипхоне© (Октарс Трејдмарк) .
Ко ќе фатиш у раце - ко ќе пробаш како лизга - ќе збориме.
Те разбирам -И јас мислев дека е помодарски трик - фрлаат луѓе пари да се пофалат - ама реално да збориме - друг квалитет и перформанси е Ајфонот друго е Самсунг а за Шаоми да не збориме ич !

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
Знам ја зашто така збориш. Само на видеа си видел Ипхоне© (Октарс Трејдмарк) .
Ко ќе фатиш у раце - ко ќе пробаш како лизга - ќе збориме.
Те разбирам -И јас мислев дека е помодарски трик - фрлаат луѓе пари да се пофалат - ама реално да збориме - друг квалитет и перформанси е Ајфонот друго е Самсунг а за Шаоми да не збориме ич !
Па токму поради тоа што имам фанато ифон во раце затоа од искуство викам дека е ШИТ. Ифон нема никакви квалитет и перформанси...Се е тоа илузија на ајпл фанбојс...Квалитет неможеш да очекуваш од телефон што се произведува за 50 евра а се продава за 1000 евра...Реална цена би била 300 евра...Па патките од 500 денара што ќе ми стигнат од алиекспрес поголем квалитет ќе имат од еден ифон телефон.

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.205
1.225
Скопје
Па токму поради тоа што имам фанато ифон во раце затоа од искуство викам дека е ШИТ. Ифон нема никакви квалитет и перформанси...Се е тоа илузија на ајпл фанбојс...Квалитет неможеш да очекуваш од телефон што се произведува за 50 евра а се продава за 1000 евра...Реална цена би била 300 евра...Па патките од 500 денара што ќе ми стигнат од алиекспрес поголем квалитет ќе имат од еден ифон телефон.
Ајде легнувај си, сабајле си во градинка…

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
Еве ти практичен пример. Ова патика од алиекспрес кошта 500 денара. Ако Apple зема да ја брендира како нивни производ и да ви ја продава со висока маржа по цена од 500 евра, тогаш вие што сте apple fanboys ќе имате илузија дека е квалитетна патиката само затоа што кошта 500 евра.

apples.png
Мислењето е автоматски споено:

Ајде легнувај си, сабајле си во градинка…
На работа сум утре.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.317
5.313
Скопје
hackitfree.github.io
Еве ти практичен пример. Ова патика од алиекспрес кошта 500 денара. Ако Apple зема да ја брендира како нивни производ и да ви ја продава со висока маржа по цена од 500 евра, тогаш вие што сте apple fanboys ќе имате илузија дека е квалитетна патиката само затоа што кошта 500 евра.

Погледнете го атачментот 130494
Мислењето е автоматски споено:

На работа сум утре.

Спремај лопатчето, кофичката и не да седиш у влажен песок - после гзето грчки ќе ти збори :ROFLMAO:

baz

hello world
26 август 2011
104
70
baz's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 7600X
Motherboard
MSI B650M Gaming Plus WiFi
Storage
1TB Kingston NV2
PSU
Chieftec GPX 850W Gold Full Modular
RAM
2 x 16GB DDR5 6000 MHz Kingston Fury RGB
Video card
RX 6800XT 16GB Gigabyte Gaming OC
Case
Xigmatek Endorphin Air V2
Mouse
Logitech G502
Keyboard
Redragon Fizz Pro и Redragon Vishnu Pro
Audio
тие што доаѓаа со ајфонот
Monitor
Dell S2522HG 240Hz IPS
Поновите Ајфони коштаат 350-450 еур да се направат слично и Самсунг флагшипот

gdamjan

poweruser
3 април 2008
4.067
3.526
Скопје
damjan.softver.org.mk
gdamjan's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 Pro 4650G / Cooler Master Hyper 212 Black
Motherboard
MSI MAG B550m Mortar Wifi
Storage
NVME: 1TB AData XPG SX8200 Pro / HDD: 2x 2TB Toshiba P300
PSU
Gigabyte G750H
RAM
G. SKILL Ripjaws V Series 2x 16GB / DDR4 3200Mhz/CL16
Video card
Vega 7 on APU
Case
Bequiet! PureBase 500
Mouse
Logitech MX Anywhere 2S
Keyboard
ThinkPad USB Keyboard With TrackPoint (sk-8855)
OS
Arch Linux
Hello, the package has been returned because the length of the international express for Macedonia cannot exceed 60cm on one side, and the length of our handlebars is 72cm, which exceeds the limit length, so it is impossible to deliver the package. I'm sorry. Please apply for a refund. I'll give you a full refund.
интересно. прво мое вакво искуство. ај да видиме како ќе помине.

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.524
2.979
интересно. прво мое вакво искуство. ај да видиме како ќе помине.
Хм...изненадувачки искрено и чесно звучи!
Во денешни времиња, ова е посумљиво него ли да те испцуја некој :)
Интересно, во секој случај.
Сподели понатака и втор дел - развршница.

Испратено од телефоно

MALINOV.A

lurker
8 септември 2022
577
394
Сериозен ли си да правеш споредба со ифон што 5 години по ред исти телефони призведува со различна бројка на модел ? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Да направеше споредба со "samsung s23 flagship" што кошта да се произведе 470 евра а се продава 1200 евра...Да разбрам ај..Ама со ифон хахахахахах
Izgleda nemas koristeno ajfon, zemi eden 12/13 da vidam posle dali ke go velis istoto

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
Стручњаци, дај купете патики за 300 денари и малце поносете ги
Dobro eve okej ajde reci go 300-500 denara bile na aliX i ne se kvalitetni...Ama kako toa istite patiki skalperi vi gi prodavat na amazon i po prodavnici po 2000 denara i duri togas imate iluzija deka kvalitetni. :ROFLMAO:...Ja sum gi poracal..bendisale mi se...pa sea akose pogodat arno...ako ne zdravje..

Amazon istiot model samo rekalmirani kako zenski ustvari unisex se.

Uste eden primer.

Eve ti i od shein isti primer.

Istiot model od aliX(6.36€ 77% OFF|Männer Casual Sportschuhe leichte Turnschuhe weiß Outdoor atmungsaktive Mesh schwarz Laufschuhe sportliche Jogging Tennis schuhe| | - AliExpress) od 500 denara se prodava za 2000 denara.. :cool:

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.317
5.313
Скопје
hackitfree.github.io
Dobro eve okej ajde reci go 300-500 denara bile na aliX i ne se kvalitetni...Ama kako toa istite patiki skalperi vi gi prodavat na amazon i po prodavnici po 2000 denara i duri togas imate iluzija deka kvalitetni. :ROFLMAO:...Ja sum gi poracal..bendisale mi se...pa sea akose pogodat arno...ako ne zdravje..

Amazon istiot model samo rekalmirani kako zenski ustvari unisex se.

Uste eden primer.

Eve ti i od shein isti primer.

Istiot model od aliX(6.36€ 77% OFF|Männer Casual Sportschuhe leichte Turnschuhe weiß Outdoor atmungsaktive Mesh schwarz Laufschuhe sportliche Jogging Tennis schuhe| | - AliExpress) od 500 denara se prodava za 2000 denara.. :cool:
Пак има избегано од градинка :rolleyes:
Нели до 4 сте ? :cautious:

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно