AliExpress Standard Shipping обично се Сингапурска пошта.Како правите да ви идат преку сингапур или друга пошта мене на скоро сите ми иде преку HU што е ептен споро чекам од фебруари март пратки абер немаат
Не се и баш толку добри како Сингапур ама не се и лоши како HU. Обично недела и пол од кога пратката е во НЛ за да стигне кај нас.Od post NL za kolku vreme stigat tuka? Dobri li se kako singapore post
Вчера нарачав нешто, им пишав да пратат по Сингапурска пошта, денес гледам ми дале HU тракинг бројче и пишале неможеме да специфицираме по која пошта иде. Истото и на втора нарачка од друга продавница, таму беше Aliexpress Selection Standard.AliExpress Standard Shipping обично се Сингапурска пошта.
Неколку мислења поназад пишав дека овие со RRXXXXXXXXXXHU обично одат побрзо иако се HU, месец-месец и пол макс сум чекал за овие.Вчера нарачав нешто, им пишав да пратат по Сингапурска пошта, денес гледам ми дале HU тракинг бројче и пишале неможеме да специфицираме по која пошта иде. Истото и на втора нарачка од друга продавница, таму беше Aliexpress Selection Standard.
Погледнете го атачментот 127663
Пак е многу во споредба со Сингапурците, месец и пол не е малку време.Неколку мислења поназад пишав дека овие со RRXXXXXXXXXXHU обично одат побрзо иако се HU, месец-месец и пол макс сум чекал за овие.
Со иста кинеска пошта и литванска ми стигна нарачката за 22 дена, стварно брзоПогледнете го атачментот 127601
Со Yanwen Economic Air Mail, преку Литванија, стигна за точно 1 месец.
На 9 јуни нарачана со RR HU, сеуште ја нема во мк. На канао пушува дека е на пат за МК од 26 јуни.Пратка порачана во вредност од 85 долара маркирана дека се испорачува преку "Aliexpres Standard Shipping" и денеска продавачот ја испорача преку маџарска пошта. Тракингот почнува со RR а завршува со HU. Ако добро знаеме маџарска пошта е спора. Има некој искуство со таков број што почнува со RR? Па да не треба да чекам 60 дена како за пратка од 3 долара.
Ќе скапеме чекајки значи..На 9 јуни нарачана со RR HU, сеуште ја нема во мк. На канао пушува дека е на пат за МК од 26 јуни.
Имам искуство, главно негативно, имам пратка пратено доста скапа ми ја пратија преку Маџарска, во споредба со Сингапур катастрофа. Се мислам дека планираат да ја заменат Сингапур со Маџарска за пратки до Балканот, пошто гледам и за Хрватска почнале да праќаат со Маџарите.Пратка порачана во вредност од 85 долара маркирана дека се испорачува преку "Aliexpres Standard Shipping" и денеска продавачот ја испорача преку маџарска пошта. Тракингот почнува со RR а завршува со HU. Ако добро знаеме маџарска пошта е спора. Има некој искуство со таков број што почнува со RR? Па да не треба да чекам 60 дена како за пратка од 3 долара.
Мене ми наплатија шипинг 5 долара. Јас мислев Сингапур оно Маџарска. Веќе почнаа ќинезите се поретко да нудат бесплатна достава и доставата да биде се повеќе скапа.Имам искуство, главно негативно, имам пратка пратено доста скапа ми ја пратија преку Маџарска, во споредба со Сингапур катастрофа. Се мислам дека планираат да ја заменат Сингапур со Маџарска за пратки до Балканот, пошто гледам и за Хрватска почнале да праќаат со Маџарите.
Дали таа што брзо стигна е поскапа? Јас забележав последните неколку години тренд на скапи нарачки стигаат за 2 недели а ефтини (до 5-6) долари 2 месеци се чекаат.Со Алиекспред стандард шипинг веровали или не сега у Јуни ми стигна пратка за отприлика 8-9 дена. Нормално, другите од поголемата нарачка уште ги чекам, 20 Јули е expected. Не знам како вака, таа првата на врата ми ја донесоа.
Не мора да значи дека доаѓал некој, или не стигнал поштарот или оставил за понеделник.ммм, никој денес не дојде. Ај ќе видиме
Затоа жалби ке си фрчат.Имам искуство, главно негативно, имам пратка пратено доста скапа ми ја пратија преку Маџарска, во споредба со Сингапур катастрофа. Се мислам дека планираат да ја заменат Сингапур со Маџарска за пратки до Балканот, пошто гледам и за Хрватска почнале да праќаат со Маџарите.
Ај ќе видам понеделник ако не дојде да одам до пошта кај неписменинеНе мора да значи дека доаѓал некој, или не стигнал поштарот или оставил за понеделник.
До сега сум немал ваков проблем, сите пратки идале дома на врата сум ги наоѓалНа мобилен никој и нема да се јави. Бар така е во Скопје. Најсигурно ти е да си појдеш во пошта утре ако работи и да прашаш дали е таму или во торба кај поштарот.
Некаде 14 дена мојата стигна ама царина овде им требаше 1 недела да ја ослободат.Od post NL za kolku vreme stigat tuka? Dobri li se kako singapore post
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 PRO PWM PST CO 600-3000 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00312A
740,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден