Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Мислење за laptop.mk

oTiKio

read-only
4 септември 2018
4
1
Zdravo decki dali ima nekoj iskustvo so stranata Laptops.mk gledam imaat dobri ceni ali nemam slusnato za niv nikogas vase mislenje ??

eve i link

laptop.mk

• лол
Реакции: D

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.186
16.305
Освен ако немаш пари за експеримент, лаптоп барај во продавница, тоа што има на лагер, на лице место отворај, провери и купи.

oTiKio

read-only
4 септември 2018
4
1
Освен ако немаш пари за експеримент, лаптоп барај во продавница, тоа што има на лагер, на лице место отворај, провери и купи.
Zatoa prasav oti nemam pari za eksperiment. Isto nemaat salon bile samo magacin i plakanje nema na raka tuku samo preku uplatnica neznam dali e legitimno da bese paypal ke platis ako ne stigne produktot prijavis i si gi vratis parite neznam dali kaj nas dali ako uplatis so uplatnica moze da si gi vratis parite ‍

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.186
16.305
Zatoa prasav oti nemam pari za eksperiment. Isto nemaat salon bile samo magacin i plakanje nema na raka tuku samo preku uplatnica neznam dali e legitimno da bese paypal ke platis ako ne stigne produktot prijavis i si gi vratis parite neznam dali kaj nas dali ako uplatis so uplatnica moze da si gi vratis parite ‍
Затоа ти велам, батали сомнителни работи. Да беше друго нешто ај да речеш ама лаптоп е. Препорачливо е да го видиш пред да го платиш, да не е оштетен, да не има мртви пиксели, да не е refurbished и слично.

ImTheDude

Careful man, there’s a beverage here!
31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD + 8TB HDD
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Gigabyte K83, Logitech F710, XBox 360
Audio
Focusrite Scarlett 2i2 2nd
Monitor
LG 34" UltraGear OLED WQHD 1440P 240Hz
OS
Win 11
Затоа ти велам, батали сомнителни работи. Да беше друго нешто ај да речеш ама лаптоп е. Препорачливо е да го видиш пред да го платиш, да не е оштетен, да не има мртви пиксели, да не е refurbished и слично.
Кај даваат macbook да го отвориш и разгледаш пред да го купиш?

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.186
16.305
Кај даваат macbook да го отвориш и разгледаш пред да го купиш?
А зошто мекбук? Јас не зборувам за мекбук. Сега пробав да отворам laptops.mk да не евентуално само мекови продаваат ама не се отвора сајтот

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.494
7.785
Скопје
www.facebook.com
Zdravo decki dali ima nekoj iskustvo so stranata Laptops.mk gledam imaat dobri ceni ali nemam slusnato za niv nikogas vase mislenje ??

eve i link

laptop.mk
Појди му на лице место со кеш у рака и ке видеш дека ке ти дадат да си земеш тоа што сакаш. Кажи му дека не си во можност да уплаќаш у банка.
Продаваат неотпакувани ствари и се легитимни.
Исто и овоа е нивни сајт tablet.mk

oTiKio

read-only
4 септември 2018
4
1
Појди му на лице место со кеш у рака и ке видеш дека ке ти дадат да си земеш тоа што сакаш. Кажи му дека не си во можност да уплаќаш у банка.
Продаваат неотпакувани ствари и се легитимни.
Исто и овоа е нивни сајт tablet.mk
Probav so kes me ubeduvase deka se samo magacin i ne rabotele so kes. Neznam sto da kazam ili neznaat biz is da vodat ili prevaranti treto nema.

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.494
7.785
Скопје
www.facebook.com
Probav so kes me ubeduvase deka se samo magacin i ne rabotele so kes. Neznam sto da kazam ili neznaat biz is da vodat ili prevaranti treto nema.
Не се преваранти. Најверојано ја смениле политиката на плаќање.
Не може да те заебаат при плаќање со фактура у банка. Инаку магазин на големо се тие. Сум бил таму лично за да си ја подигнам робата и добри дечки се. Инаку немаат дуќани да.

kirev

senior
31 мај 2010
9.080
7.769
Има законски ограничувања за работа со кеш. Инаку вака изгледаат легитимни.

bobson

lurker
29 јануари 2009
816
444
Orgrimmar
bobson's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 3700X | BeQuiet! DRP4
Motherboard
ASUS Prime X470 Pro
Storage
970 Evo+ 500Gb, 870 QVO 1TB, WD5000AAVS, WD10EZEX
PSU
Antec HCG850M
RAM
G.Skill Ripjaws V 4x8Gb @ 3600 Mhz
Video card
Red Devil Radeon RX 6800XT 16GB
Case
Deepcool Tesseract White
Mouse
Logitech G502 Lightspeed | QCK+
Keyboard
Ripjaws KM570 RGB MX Brown
Audio
Realtek® S1220A | Sennheiser GSP300
Monitor
ASUS VG32VQ
OS
Windows 10 Pro
Legit е продавницата, да малце е чудно што работат само со трансакциска меѓутоа јас имам позитивно искуство со нив. Нарачката ја извршив така што прво се јавив ги контактирав и одкако ми објаснија како функционираат отидов во банка уплатив според профактурата која ми ја пратија и буквално за 1 час вработениот кој со кој зборував по телефон ми го донесе лаптопот дома неодпакуван со сите фабрички лепеники на пакувањето.

Незнам зашто би се плашел дека нема да испорачаат или слично, секако ако не испорачаат нема да имаат писмен доказ со потпис од тебе дека испорачале а во тој случај лесно е да си ги вратиш парите назат,

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно