ПуштајЈа убија од фалење хогвартсов, па и мене ме фати мерак и тоа е што се чека.
Императоркава вика брзо ќе биде работа:
Погледнете го атачментот 122547
Кој сака да се спреми(пошто 90ГБ е), а неможе да го најде торентот од оригиналниот извор без да оди преку непроверени канали, може да ви го фрлам во пп магнет линкот.
Една од најголемите франшизи со огромна фан база, па сакал нејќел(и да не си фан) ќе сркнеш од хајпот па ќе му се приигра на човекАман бе шо толку хајп за играва ..
Не заебаај сеа, играј ја...Ете јас неќам да ја играм
Повеќе би ја гледал на youtube или некој стрим на кратко.Не заебаај сеа, играј ја...
За мене зборам, иначе секако не е секоја игра за сечив вкус, и да не се игра е една од опциите.
И сега заради инфлација почнаа игрите по 70 евра, неможи online co-op гејм да ставаш таква цена.
Ако играта се игра со повеќе луѓе барем да ги прават по 35евра, како Pre-purchase Redfall on Steam denuvo на online гејм.
Ќе се чека на попуст или ако некој направи крак за multiplayer.
Јас играта ја зедов во Декември 2020, побарав refund но steam одбија помина 14 дена рок и тоа 2 сати gameplay.Па затоа постои темава бе друже. Додека има офци ќе има и волна. Им ги купувате игрите недовршени, не ги играте, тие профит ствараат за џабе и квалитетот на гејминг опадна, completely normal phenomenon.
Прашање до тебе директно, зошто си ја купил на Steam кога беше DRM-Free уште од day 1? Зошто не ја проба пиратска прво пред да е купиш?
Секако твој се парите, но ипак сакам да слушнам мислење ако прокоментираш.
П.П.С еве на што мислам и ова би било потенцијална дискусија во темава.
![]()
Рече дека сите игри што ги имаш на корисничкиот профил ќе бидат достапни за превземање во рок од неколку дена и ќе бидат достапни мрежните решенија на "игрите за повеќе играчи" за локално играње меѓусебе. Бар тоа им беше оправданието.Имаше и слично прашање на Valve форумот порано, што ако пропадни компанијата Gaben тогаш одговараше на пораките, само не ми текнува сега што имаше кажано. Веќе небитно е тоа, компанијата само оди напред.
Рече дека сите игри што ги имаш на корисничкиот профил ќе бидат достапни за превземање во рок од неколку дена и ќе бидат достапни мрежните решенија на "игрите за повеќе играчи" за локално играње меѓусебе. Бар тоа им беше оправданието.
Испратено од Автентикатор на ЈСП.
zdr od kade moze da ja simnam nfs 2015 i need for speed unbound krakuvana
Како што кажа @Weeaboo на online game нема, NFS 2015 имаш 75% попуст кога има sale, иако NFS unbound излезе пред некој месец имаа 50% попуст на неа се гледа дека не им се продаваат игрите од 70$ price tag.zdr od kade moze da ja simnam nfs 2015 i need for speed unbound krakuvana
Не е уште малце, ја одложија за крај на март.ajde uste malce i The Last Of Us ke iskoci za pc
Не е уште малце, ја одложија за крај на март.
Излезе кракот?
Едит: Сеа гледам DELUXE едицијата ја има шо значи тоа шо симињавме 90 гига некоја си таму иницијална верзија џабе било![]()
Не сум те разбрал најверојатно, но да претпоставам ги симна чистите фајлови од форумон и чекаше крак?
Ако е така, има Crack Only, само симниго и стави го кракот и ја имаш истата едиција. Не е џабе.
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден