Телевизиската програма?А тек кога ќе сфатиш дека @Avid е DIVA наопачки...
diva: a self-important person who is temperamental and difficult to please (typically used of a woman).Телевизиската програма?
Еми од Скопје - Центар до Скопје - Југ, многу е далеку. Побрзо до Велес ке пристигне .
190цм, дебел со 110 кг, големината е таман, ќе се заебев ако земев 2XL (зедов XL), квалитетот одличен, меки, пријатни за носење. Би се сликал ама не сакам да му го расипам на некој појадокот.Јас се уште не ја нарачав бесплатната маица која ми следуваше со членството. Не знам дали воопшто и да ја нарачам со оглед на тоа што не се претплатив за да добијам гага маичка, а и не знам ни 2XL ќе ми биде баш со оглед на тоа што имам belly од коронава![]()
Бројчево (нулава) горе може и да ја нема ако немам нови непрочитани статии.
А и кога има (пример 4), кои се тие 4? Не се обележани
Погледнете го атачментот 107675
Пред секоја непрочитана статија (со лимит во последните 15 дена) има портокалова нотификација:
Погледнете го атачментот 107676
Ама ситничарите па и виеНемаше вакво нешто, затоа пишав, евентуално uBlock нешто да „помогнал“.
Ќе видам пак нареден пат, битно таа нулата е тотално непотр
Немаше вакво нешто, затоа пишав, евентуално uBlock нешто да „помогнал“.
Ќе видам пак нареден пат, битно таа нулата е тотално непотребна![]()
Ако имаш 0 непрочитани, нема да имаш ни на никој текст нотификација.![]()
Истото е и кај мене.
Погледнете го атачментот 107678
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден