Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Каде можам да купам добра, не профи штрафилица

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.583
19.290
Нели му треба ударна за тоа?

smole

poweruser
18 април 2007
3.901
4.582
Bilo koja od dvete

На ниедна не пишува дека има и ударна (hammer) функција.

Можеби е до сајтот а можеби и навистина тие 2 модели немаат ударна фукнција неопходна за бушење во цигла.

Edit: @FLEGMA е во право + ме претркал :S

stranger777

hello world
27 октомври 2013
360
219
Битола
На ниедна не пишува дека има и ударна (hammer) функција.

Можеби е до сајтот а можеби и навистина тие 2 модели немаат ударна фукнција неопходна за бушење во цигла.
Во право сте изгледа немат тие модели не дека нема да можи да дупни без ударна

Perdita_Durango

hello world
13 декември 2020
105
73
Во право сте изгледа немат тие модели не дека нема да можи да дупни без ударна
95,102% ако е цигла, нема да дупне...
Овој модел го земав пред еден месец од локално хардвер продавниче за истата цена ко од линкот и засега брка работа... Инаку да се надоврзам на муабетот за употреба 3-4 пати годишно, разликата од 200-300 ден. поготово кај на Incgo моделиве па и нека е 1000 ден. е минорна меѓу ударната и обична штрафилица!!! Јебеш ти штрафилица ако за дупче за слика за тогаш-еднаш кога ќе ми притреба, да треба да палам бормашината, бар тоа е мое мислење... Друг е муабет кога се користи во столарија и главната намена и е за штрафење. За по дома обавезно ударна. Имаше и еден друг модел за 6000 уште поубава и појака и сФе ПО но одеше во торба без куфер па пресудно беше куферчето за тие 3-4 пати у годината...

BESKO

hello world
9 јуни 2015
276
404
може да ти обезбеди и некој скромен попуст. :)
Со среќа дупчење. ;)

Нема више Попуст за никого ,им напраив на 100 Члена попусти , а единствениот член сум што ме нема во ПОЗИТИВНИ ИСКУСТВА :p:cautious:

Joke Joke , слободно ако му треба на некого нешто , слободно нека ме контактира

martinmax

hello world
1 март 2013
178
167
Skopje

Perdita_Durango

hello world
13 декември 2020
105
73
Досега не ми затребало ударна, цигла дупчев без ударна, ако запне има бормашина.
Изоставуваш еден мнооогу битен момент во целава реченица, дали си продупчил ;)
Како и да е, со здравје да си ја брмчиш и да те служи долго...

amanito

read-only
10 септември 2010
10
6
Некој да даде точна локација на Биос Ам ако знаете? Вртам на телефонот на страната но никој не се јавува :( благодарам.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

maki01

hello world
2 август 2017
118
83
Некој да даде точна локација на Биос Ам ако знаете? Вртам на телефонот на страната но никој не се јавува :( благодарам.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Во близина кај општината Кисела Вода.

Sent from my SM-A105FN using Tapatalk

Flipsof

read-only
18 декември 2020
31
25
Мое мислење во врска со домашни штрафилици (иако не сум работел професионално со таков алат, ама често сум имал потреба да користам штрафилица, бормашина, хилта итн.):
- Доколку имате потреба да заштрафите/отштрафите по некој штраф од време на време, јас би препорачал штрафилица со кабел, бидејќи батериите умираат ако не се полнат редовно. Да, батериска штрафилица е многу практичка, ама ако работите постојано, а тоа е веќе професионално користење. Имав многу добра Ryobi штрафилица со 2 батерии, кои нажалост умреа, па си купив од Еуротулс Рејдер штрафилица со кабел, која ја користам исклучиво за штрафање и многу добро ме служи.
- Ако ви треба да бушите дупки, секако тоа би го завршила и батериската штрафилица, но тоа не е нејзина намена, штрафилица е за штрафење. Доколку сакате да бушите во ѕид, во зависнот од ѕидот, понекогаш тоа е тешко и со бормашина, не пак со батериска штрафилица. Пробајте направите дупка во бетонски потпорен столб со хилта (макар и најлош квалитет) и ќе ја видите разликата. Нема да ви бидат потребни повеќе од неколку секунди за да избушите.
- Исто така со штрафилица на кабел секогаш сте во можност да завршите работа, затоа што потребно е да ја боцните во штек и да работите. Батеријата можеби ви се испразнала во меѓу време и треба да чекаш да се полни.

Со оглед на сето погоре изнесено мислам дека било која штрафилица со кабел ќе ти врши добра работа, секако не станува збор за штрафилици кој што се фалсификат, односно копии на брендови.

Поздрав!

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно