За 6-7 евра си купив од eBay, Office 2016 фино поштено. Ако не ти е многу, пробај и така за домашна употреба.Здраво дечки.
Треба да активирам Office 2010 на лаптоп на стариот, кој активатор да го користам ?
KMSpice или нешто користев на времето, дали тоа да го барам или има некое подобро решение ?
Малце сум кнап со време а морам да го средам компјутерот на стариот пред да почне учебната година. Ги погледнав пораките за активација на windows од пред некоја недела, не сконтав што е најдобро да се искористи за Оffice 2010.
Или пак да инсталирам нов Office (овој 2010 како да престана да работи кога се логирав на тоа lms.schools.mk )
Однапред благодарам.
Линк од продавачот?За 6-7 евра си купив од eBay, Office 2016 фино поштено. Ако не ти е многу, пробај и така за домашна употреба.
Дај бе ве молам не купувајте... KMS_VL_ALL ви го активира и Windows-от и Офисот 2013, 2016, 2019 со 2 клика... му прави и конверт на офисот ако треба.
Ги најдов во историја, ама ги кинат и веќе го нема продавачот.Линк од продавачот?
️32/64 bits license key 100%✔Original | eBayЈас многу ретко сум јадел но за секој случај секогаш си го иам при рака KMS_VL_ALL.сум јадел доста такви заебанции. @Avid
Абе се океј, ама за 2-3 долари земав Windows 10 клуч, за 4-5 ете Офис. Значи за 500 денари сум се решил со лиценца на домашниов и не му се замарам и мислам дали е оригинал кигенот или некој со логер или малвер. Тури му пепел за џабе пари.Јас многу ретко сум јадел но за секој случај секогаш си го иам при рака KMS_VL_ALL.
Плус Дифендеров не мрчи ич за него.
Порано со DAZ и Toolkit, Дифендеров мрчеше. Всушност сеуште мрчи, ги иам на 2-3 места и некогаш ќе ми затребаат, и не знам каде се, и ги срчам, и тогаш му текнуа да се запали Дифендеров.
Не не, џабе, нема да ме убедите. Не ми е за парите туку за самиот чин на купување. И 20 центи да е не сакам да се даваат париАбе се океј, ама за 2-3 долари земав Windows 10 клуч, за 4-5 ете Офис. Значи за 500 денари сум се решил со лиценца на домашниов и не му се замарам и мислам дали е оригинал кигенот или некој со логер или малвер. Тури му пепел за џабе пари.
Дека автоматски го додава овој фајл во exclusions. Провери, ќе видиш.Плус Дифендеров не мрчи ич за него.
C:\Windows\system32\SppExtComObjHook.dll
Знам бе, сум видел, си пишит.Дека автоматски го додава овој фајл во exclusions. Провери, ќе видиш.
(Ако си на Auto-Renewal, не Manual)
Код:C:\Windows\system32\SppExtComObjHook.dll
Software piracy in a nutshellИ 20 центи да е не сакам да се даваат пари![]()
Дај бе ве молам не купувајте... KMS_VL_ALL ви го активира и Windows-от и Офисот 2013, 2016, 2019 со 2 клика... му прави и конверт на офисот ако треба.
На GitHub e, прв линк на гугл кога пребаруваш за KMS_VL_ALL.дај линк или прати ми на пп за кмс алл
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms8.msguides.com
slmgr /ato
a za oooofiiiiiiisssss?Најбезбедно и наједноставно решение за регистрација на Windows 10 Pro, без никакви дополнителни активатори и можности за несвесно инсталирање на малициозен софтвер.
Снимете ги овие команди во фајл со .bat екстензија, и стартувајте го фајлот со десен клик -> Run as administrator. И тоа е тоа.
Код:slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato
Web страната од производителот.Дечки, шо користите за Latest драјвери? Driver Booster?
Користев DriverPack едно време ама некако тиња ми е сеа.
Ништо. На последни 20 инсталации на стари компјутери, на разноразни лаптопи, win10 си е бонбона само со обичен Windows update.Дечки, шо користите за Latest драјвери? Driver Booster?
Користев DriverPack едно време ама некако тиња ми е сеа.
Web страната од производителот.
Ништо. На последни 20 инсталации на стари компјутери, на разноразни лаптопи, win10 си е бонбона само со обичен Windows update.
Нема извичник у device manager, мирна глава.
- Симнуваш официјална верзија на Microsoft Office Professional Plus 2019 од овде.a za oooofiiiiiiisssss?
cd /d %ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16
for /f %x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2019VL*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%x"
cscript ospp.vbs /setprt:1688
cscript ospp.vbs /unpkey:6MWKP >nul
cscript ospp.vbs /inpkey:NMMKJ-6RK4F-KMJVX-8D9MJ-6MWKP
cscript ospp.vbs /sethst:kms8.msguides.com
cscript ospp.vbs /act