dipetar
Gaining Experience
- 1 мај 2019
- 249
- 86
Некои од вас ваљда се ботови, друго објаснување неам
Јас предлагам да ти се даде кастм титула "ботофоб". Молба до @FATAL1TY да се стави на дневен ред.Некои од вас ваљда се ботови, друго објаснување неам
Имаш инсталирано Java?Избрзав со заклучокот дека се оправил багот... толку му беше, пак се појави.
Ако има сервис или процес убиј/запри и рестартирај гоо кмпјутерот и јави што се случува.
Ја избришав јавата уште пред да пишеш и не се опраи проблемот.Ако има сервис или процес убиј/запри и рестартирај гоо кмпјутерот и јави што се случува.
Инсталирај или надогради ги (уште еднаш иако се инсталирани) сите оние buthurt библиотеки .Net runtime, C++ 2005, 2010
И Java стави (32 и 64)
Направи DirecX апдејт.
Додека ти не го спомна ова со win+shift+s јас сеуште си користев alt+prt scr. па win+R pbrush и селект/кроп. Ова било боље.Ја избришав јавата уште пред да пишеш и не се опраи проблемот.
Овие библиотекиве ми се многу испомешани и мислам дека нешто ќе зафркнам при процесот на апдејтирање/бришење/повторно инсталирање. А ризикот не вреди мислам со оглед на тоа каков е „проблемов“ со кој се соочувам.
Погледнете го атачментот 91252
DirectX ми е 12, виндоус е апдејтиран до крај
Погледнете го атачментот 91251
https://www.java.com/en/download/manual.jsp
Користам win + shift + s прииилично долго време а исто така и вибер за десктоп, и секогаш го користам во контекс на правење скриншот на дел од екран и веднаш пејст во некоја друга програма пр. viber, whatsapp, teams, slack, one note, outlook, paint, (azure dev ops in browser?)Избрзав со заклучокот дека се оправил багот... толку му беше, пак се појави.
Знам, на лаптопот го неам проблемот...Никогаш, никогаш ми се нема случено твојот проблем...
Не ќе да е толку едноставно и лесно решението
Среќно
Може да ми кажеш што правев погрешно што ми бараше акаунт?Код:https://www.java.com/en/download/manual.jsp
Шо па ти треба таа Јава бе буразерче? За онлајн игри ли?Јавава ја усложниле у пичку матер. Едно време се знaеше, симнуваш ЈРЕ и готово.
Сеа што по ѓаволите е ова?
https://www.oracle.com/java/technologies/javase-downloads.html
Кои верзии треба да ги имам?
Таа најдолу Java SE 8 верзија, само за нејзе има JRE, ама ми делува многу старо + БАРА АКАУНТ ЗА ДА СИМНЕШ, ВТФФФ.
Која верзија му треба на просечниот корисник сега?
Флегма ја спомна како можно решение за проблемов.Шо па ти треба таа Јава бе буразерче? За онлајн игри ли?
А да си инсталираш ти златна 7-чка и да се дефјосаш oд сите овие проблеми?![]()
Епа тогај пати, трпи, страдај и не се жали.7 не ставам, не фала, не се враќам чекор назад.
Па 7 не ни ја имам таа функција па да му го реши проблемотЕпа тогај пати, трпи, страдај и не се жали.
Ај кога пробуваш више. Иди деинсталирај Снип&Скеч, рестарт, инсталирај. Од МС стор пак Снип&скеч, стркни шорткат, ресетирај и види.Флегма ја спомна како можно решение за проблемов.
7 не ставам, не фала, не се враќам чекор назад.
Ги пробав тие работи одамна, 2 пати. Не биват.Ај кога пробуваш више. Иди деинсталирај Снип&Скеч, рестарт, инсталирај. Од МС стор пак Снип&скеч, стркни шорткат, ресетирај и види.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Loader by DAZ 2.2.2Здраво дечки.
Треба да активирам Office 2010 на лаптоп на стариот, кој активатор да го користам ?
Ме потсети @Alucard дазиов лоудер не можеше изгледа, мислев на Microsoft Toolkit 2.6.4 мислам последна верзија.Loader by DAZ 2.2.2
ама DAZ се налути пред некое време и го избриша официјалниот, пази од кај симињаш
ќе ти пуштам пп