@nikolceeeeee
Е сега зависи кој RTA па според тоа и мод со вградена батерија.
Е сега зависи кој RTA па според тоа и мод со вградена батерија.
Токму така!Најважно, на почетници не им треба Арктик Фокс. Па и на непочетници што не сакаат ептен да чепкаат.
За почетник МТЛ ти е природен избор, понатаму лесно можеш да се префрлиш на облаци ако решиш. iPower 80W во старт ќе ти биде повеќе од доволен и сигурна основа. Ако некогаш решиш да вејпаш на 80+W реално ќе ти треба мод со 3 батерии за да има смисла.@krema
Да,чекам прво понуда за РТА,веќе добив една,ама МТЛ била,а јас сум повеќе за ДТЛ.А за мод мислам дека потешко се наоѓаат со вградена батерија над 80w,или грешка сум?
Ne ti treba polnaci ako imaat dzek kako telefon sto punis, baska imaat pogolema amperaza izlezna mok i kvalitet na traenje i mozes da ja smenis ako se rasipe a na vgradena kako?@Metuzalem Мислам дека сум повеќе за дробно.Да, ќе ми биде потребен и мод,ама сакам некој со вградена батерија,не сакам да си имам работа со тие 18650,па посебни полначи за нив да купувам,триста чуда...И да,во право си за тие all in one уредите,не сум баш задоволен.Фала ќе го разгледам и индексот.