Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Кога би бил твој IT.mk....

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.764
10.096
Не се дозволуваат дискусии темата промакнала, пријавувајте такви теми и одма се реагира... колку сте дразливи на избришани мислења да не поверува човек....

Абе не си ја вршиш работата и после уште јас дразлив... :D

Не е проблем избришаното мислење, туку селективноста, затоа и ви пишав.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.783
33.890
roka.mk
Абе не си ја вршиш работата и после уште јас дразлив... :D

Не е проблем избришаното мислење, туку селективноста, затоа и ви пишав.
Нема селективност те убедувам во тоа... само не може да се допратат сите теми....
А мојата работа ќе ја разгледаме на састанак, ако се утврди дека не е како што треба давам отставка после 10 години успешно водење на заедницава.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.764
10.096
Нема селективност те убедувам во тоа... само не може да се допратат сите теми....
А мојата работа ќе ја разгледаме на састанак, ако се утврди дека не е како што треба давам отставка после 10 години успешно водење на заедницава.

Успешно е релативен термин, форумов е далеку од она што беше...не хејтам, само кажувам реално. Знам дека не добивате плата од администрирање, ама нема потреба да се лажеме, темиве се мртви и умираат. :(

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.783
33.890
roka.mk
Успешно е релативен термин, форумов е далеку од она што беше...не хејтам, само кажувам реално. Знам дека не добивате плата од администрирање, ама нема потреба да се лажеме, темиве се мртви и умираат. :(

Темите ги прават членовите. А членовите се далеку од она што беа. Толку!

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.764
10.096
Темите ги прават членовите. А членовите се далеку од она што беа. Толку!

А членовите си одат зашто се дозволува cancer по темите, а администрација крева раце како сега. Толку.

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.500
31.940
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64
А членовите си одат зашто се дозволува cancer по темите, а администрација крева раце како сега. Толку.

Од сите на форумов, јас сум најригорозен за секцијата продавам, нема шанси да оставам коментари - али таа тема ни промакнала.

Раце не се креваат, и причината за помала активност не е cancer-от, него социјалните мрежи и различниот начин на комуникација, луѓето го имаат сменето фокусот.

Прошалтај повеќе форуми, и наши и странски и ќе ја приметиш истата стагнација, имаме теми во кои има фантастична дискусија но истите завршуваат со 10-на поста, по што секој си ја гледа својата работа...за ова никаков cancer не е крив.

kirev

senior
31 мај 2010
9.030
7.700
Пријавувајте на дугмето ПРИЈАВИ. Администрацијата за беспари не може да види сѐ ако ние не пријавиме....

Avid

senior
21 јануари 2009
6.438
11.489
Скопје
колку сте дразливи на избришани мислења да не поверува човек....
А што имате ти и псајсад проблем со ова? И што всушност не ви е јасно?
Па многу нормално дека некој ќе се чувствува лошо и ќе се буни кога му се става цензура.
Трошел време да напише пост и да изјасни свое мислење и некој таму клика копче да му го избрише.

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.830
4.973
Писти Охту
Па многу нормално дека некој ќе се чувствува лошо и ќе се буни кога му се става цензура.
Трошел време да напише пост и да изјасни свое мислење и некој таму клика копче да му го избрише.
од тука Услови за користење на ИТ форум

под реден број 12:Администраторите и модераторите го задржуваат правото без претходно предупредување да менуваат и бришат мислења/теми.

мислам дека е доволно јасно тука, ако се осеќаш батхрт, тогаш не треба да си на форумов, затоа шо не се согласуваш со правилата.

едит: или се согласуваш со сите правила, или не, едноставно е.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.783
33.890
roka.mk
Не се бришат постови во кои што има вложено труд

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.783
33.890
roka.mk
Беше во погрешна тема. Едноставно прати му ПП на членот и завршена работа.

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.148
16.234
.... ја би поработел на правописот, стилот и исправноста на она што се писува на порталот. Некогаш тотално се разочарувам кога ќе прочитам некој испад.

3 ноември 2012
868
1.896
Area 51
Трајче Дрварчето's setup  
Processor & Cooler
Intel 8088, 4.77MHz
Storage
dual 160KB 5.25-inch disk drives and 10 MB HDD
RAM
16K on-board RAM
Video card
Monochrome Display Adapter
Audio
1-channel PWM
Monitor
IBM 3270
OS
PC-DOS v1.0
Ти научи се да пиСуваш прво :p :)

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.830
4.973
Писти Охту
неможам да ја најдам темата за новиве трофеи...при добивање нов назив, новите не се заменети со стринговите шо се ново воведени, сеуште стои она старото. пример, јас сум Unstoppable а во нотификации добив дека сум Sensei. слика во прилог

Атачменти

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    6,6 KB · Прегледи: 58

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.148
16.234
неможам да ја најдам темата за новиве трофеи...при добивање нов назив, новите не се заменети со стринговите шо се ново воведени, сеуште стои она старото. пример, јас сум Unstoppable а во нотификации добив дека сум Sensei. слика во прилог

Битно си мадафака, небитно дали Карате кид или Куејк теминологија :eek:h:

3 ноември 2012
868
1.896
Area 51
Трајче Дрварчето's setup  
Processor & Cooler
Intel 8088, 4.77MHz
Storage
RAM
16K on-board RAM
Video card
Audio
1-channel PWM
Monitor
IBM 3270
OS
PC-DOS v1.0
On your way to fame --> On your way to become Cardashian -->...

3 ноември 2012
868
1.896
Area 51
Трајче Дрварчето's setup  
Processor & Cooler
Intel 8088, 4.77MHz
Storage
RAM
16K on-board RAM
Video card
Audio
1-channel PWM
Monitor
IBM 3270
OS
PC-DOS v1.0
Што е тоа Star Trek?

3 ноември 2012
868
1.896
Area 51
Трајче Дрварчето's setup  
Processor & Cooler
Intel 8088, 4.77MHz
Storage
RAM
16K on-board RAM
Video card
Audio
1-channel PWM
Monitor
IBM 3270
OS
PC-DOS v1.0
Џедај Темпл има на Тумбе Кафе, се учат факин јода шит захвати таму, а за Стар Трек... едно време имаше еден Цитроен Ц5 со лепенка на браникот: USS Enterprise, ама не знам шо бројка беше, дали на Кирк или на Пикард беше...
Транспортер имаше на врвот на Пелистер, газиш малку настрана и те телепортира одма долу... ама не знам дали сеуште функционира.
Неутралната зона Гама Хидри беше помеѓу Битола и Прилеп, меѓу Тополчани и Вашерејца, до Беранци.
Еееее, времиња беа тоа, кога на ливадата кај Српци, на ридот се сретнаа Кирк и Пикард, си праеја венчиња од цвеќиња...

Кога би бил мој ИТ, би организирал една собиранка на некоја неутрална зона, Џедаи, Клингонци, Иксмени... :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно