NERD.
user
- 19 април 2010
- 1.379
- 342
.Пишувај обавезно
.
.
.
Yeah, no.
.
.
But, Davaaaayyyyy
.Пишувај обавезно
Такоѓе и јас би сакал линк.Ако има некој С8 нека ми пише ако сака Oreo - Update file. За неколку часа би требало серверот да исфрли и за S8+ ќе пишам кога ќе го имам фајлот.
Здраво форумџии ми треба ваше искуство/помош...
Имам Samsung Galaxy S7, е сега деновиве приметив дека power копчето некако потешко се пристиска иако сеуште работи ама во споредба со копчињата за глас се приметува разлика во самото притискање, па сакам да ве прашам дали сте имале ваков проблем и како сте го решиле![]()
Oчигледно е дека и овие стигнаа до стагнација во однос на дизајн...
Кога имаш топ дизјан, не ти треба промена секоја година.
Како што направи Apple уште на времето со 3G и 3Gs. Увек сте 5 чекори позади.
Инаку, нека го остаат дизајнот засега, зашто од S8 Plus на Note 8 имаа деградација - полош на изглед, погломазен и помалку ергономичен за држење.
S8 plus изгледа подобро од Note 8 од напред, Note 8 е подобар од позади....
Напред е апсолутно подобар S8, потенок и позаоблен е од страните и плус ќошевите се позаоблени. Од позади, мене Note 8 ми е одвратен со тоа камерата, а и на многу пријатели и познаници (дури и лаици за технологија) не им се допаѓал воопшто дизајнот.
Како за кого, мене супер ми изгледа.
Каде тоа двајцата заклучивте дека ги немам видено во живо?
За да има најдобар дизајн и филинг во рака, треба да имаш огромни раце или да не си држел друг флегшип во живот.
Веќе нема да постои телефон кој што ќе можеш да го ракуваш со една рака, така да според мене не е голем. Туку е таман, сепак телефонот ќе го користиш поактивно за пишување мејлови, мБанкинг, римоут контроли, можда користење на ворд, ексел и слично. За такви апликации ти треба поголем работен простор.
Вакви телефони не се зимаат заради камерата или пошто мораш да го имаш “најјакиот“ Samsung.
Каде тоа двајцата заклучивте дека ги немам видено во живо?
За да има најдобар дизајн и филинг во рака, треба да имаш огромни раце или да не си држел друг флегшип во живот.
Да. Многу поелегантен е црн Ноте 8 од црн С8+. Само што е нелогично скап и со помала батерија и непотребно пенкало.Ноте 8 има најдобар дизајн и филинг во рака. Телефон од слики неможе да се процени, за да се коментира треба да ги споредиш во живо.
Да. Многу поелегантен е црн Ноте 8 од црн С8+. Само што е нелогично скап и со помала батерија и непотребно пенкало.
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден