Едвај чекам да ми стигнеДа се согласам и јас, можеби како најтазе корисник на Ендура Т22 на форумов. Не дека имам со што многу да споредам (Умбрела лажалки), ама за споредба колега од работа зема Joitech CuAIO и додека он се нервира со течност во уста јас имам соодветна замена за цигарите. Сигурно таму некаде има и подобри од Т22, ама во потполност си ја брка работата.
Ќе пробам прво домашно зготвено. Ако не чини ќе порачам од Кина@Skopski4Ever Чекам кој од трите клонови ќе се покаже најдобар, а може и да не го земам ако не се разликува премногу од КФ мини 3 (така ми изгледа).
@ri4airo Рачунај околу месец, ова е од кинескиот дел на Турција. :hay:
Инаку, еве некои течности од Фастек за Ендура и АИО (бираме 6-ка никотин, на пример оваа). Може и помало пакување. Наредени се според популарност, па би требало да се добри. Но правените секогаш се подобри од икс причини.
Оти!?
Кој индекс?Не е чудно,
и јас бев како тебе нуб, ама со тек на време ќе научиш.
Разгледај го убаво индексот!
И ме остаде да ти кажам..хахахаГо осте чоекот без сон.
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден