Наполни ги добро батериите, крени ватажа и пробај.
Кој мод е во прашање?
оди на јабоука берење не туку мирцај овдека
Јас со ваква вратичка за батерии ги прескокнувам.Aspire Speeder
Aspire Speeder го користам округло 2 месеца и важи се што имам кажано во постот со први инпресии Електронски цигари. Копчето за пукање што беше малку круто во почетокот си 'легна на брашно'. За овие два месеца не покажал ниту една маана, бојата е ептен квалитетна, вратичката е камен. 510 конекторот е саглам погоден, ги има акомодирано сите атомајзери што сум му ги ставил. До 25мм лежат како саливени, но и 28 мм нема да штрчат надвор од модот.
Погледнете го атачментот 58963
Еве и мој анбоксинг:
View: https://youtu.be/ebsPBmI2DlY
Во таа класа од околу 40 долари има и други интересни нови модели, како на пример Smoant Charon 218W, Voopoo Drag 157W, Joyetech eVic Primo 2.0 228W и тн. Alien и Predator се веќе одамна познати, па не би ги коментирал.
Smoant Charon нарачав во саботата и добив тракинг во неделата (колибаши вредни и во делник и во празник). Исто така @OldSchoolPvP вчера пишуваше за Charon. @Ace Lud има Voopoo Drag и генерално беше задоволен. @M.Marlon беше супер задоволен од својот Primo 2.0...
Во принцип сите овие се добри, во нешто ја надминуваат конкуренцијата, во нешто се послаби. Се работи за нијанси. Aspire Speeder има и една огромна (субјективна) предност во однос на другиве, а тоа е дизајнот и ергономијата. Без ни една оштра ивица, лежи во рака како излиен. Чувството кога се гледа и држи во рака ниту едно ривју неможе да го долови.
Купување на мод не е исто што и купување куќа или стан. Ако ти се допаѓа слободно направи едно пињау и уживај до следното подновување.
Ако се бара уште подобра алтернатива, можеби некој DNA мод со две батерии би бил токму тоа. Но тоа значи и друга ценовна категорија. Најевтиниот што заслужува внимание би бил SBody VapeDroid C2D1 167W со DNA250 чипсет. $66.43 Authentic SBody VapeDroid C2D1 DNA75W TC VW APV Box Mod - 1-75W / 100-300'C(200-600'F) / 2*18650 at FastTech - Worldwide Free Shipping
Мене ми боде очи и можно е да го плеснам и тоа баш од Фасттек(не сум го сретнал по другиве кинески продавници), но за нив да им оставам пари ќе треба да понудат 20% попуст. Затоа во неделата пишав дека планирам да мирувам до наша или кинеска Нова Година.
Има и верзија со две паралелно врзани батерии и DNA75 chipset $66.43 Authentic SBody VapeDroid C2D1 DNA75W TC VW APV Box Mod - 1-75W / 100-300'C(200-600'F) / 2*18650 at FastTech - Worldwide Free Shipping што треба да се испита убаво (предности и маани). @Ace Lud и @MikickoHC ја имаат DNA250 верзијата и тоа кажува многу...
Ne e toa do e cig... do tebe e...ama probajsi moze vaka ke uspees...Другари препорака нешто до 2000? Да не продава некој или да ми предложи некое дувало? Си го е*ам мозокот со свирчиња од амбрела и никако да ги остам цигариве..дајте нешто јакичко предложете, па да прам и јас после годишнини без цигари со вас, ако бог да
Испратено од GT-I9305 преку IT.mk форум апликација
Другари препорака нешто до 2000? Да не продава некој или да ми предложи некое дувало? Си го е*ам мозокот со свирчиња од амбрела и никако да ги остам цигариве..дајте нешто јакичко предложете, па да прам и јас после годишнини без цигари со вас, ако бог да
Испратено од GT-I9305 преку IT.mk форум апликација
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
XIAOMI AIRTAG 1-pack, BHR08SPGL
1.060,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
SSD M.2 512GB MICRON NVMe Gen4 MTFDKBK512QGN-1BN1AABDA 2230
7.050,00 ден