Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

YouTube Premium

starboy10

hello world
20 април 2024
101
124
YouTube тестираат нов пакет во Босна. Tие не се нормални

Веројатно ќе добиеме и ние наскоро.

Атачменти

• IMG_4217.png
    IMG_4217.png
    75,5 KB · Прегледи: 150

starboy10

hello world
20 април 2024
101
124
Навистина не ми е јасно. Значи плаќаш претплата, но сепак ќе имаш реклами. :ROFLMAO:

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.741
3.419
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Отиде светов у курац... Нетфликс претплата со реклами, Хулу претплата со реклами, Јутуб претплата со реклами.

389mk

hello world
16 јануари 2020
284
321
Отиде светов у курац... Нетфликс претплата со реклами, Хулу претплата со реклами, Јутуб претплата со реклами.
Се додека има луѓе кои плаќаат... Менаџерите мораат да прикажуваат раст цело време. Зачаран круг.

• ми се допаѓа
Реакции: 2AM

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.113
14.235
Не бев заинтересиран па не ја ни читав темава нешто посебно.

Но мене таа лајт варијантата ми се допаѓа. Зашто едина примена на јутуб премиум (за ќерка ми) би била апликација на телефон која свири и тогаш кога ќе се изгаси екранот.

За реклами има адблокер. Сега не знам на телевизор дали има блокери зашто не користам јутуб на ТВ. Но веројатно има чаре. Не ни знам која друга намена ја има јутуб премиум и за што уствари плаќате. Знам дека има некои бенефити но што Вие реално користите?

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.801
4.514
Неготино
Симнете си ја апликацијата и стајте си го телефонот во џеб. Пуштете си тубе во позадина и немајте гајле, се гаси екранот. Сеуште се користи на 2 редми телефони.

Е сеа, единствен проблем е што зеза апликацијата на телефони со „виртуелни“ proximity sensors.

starboy10

hello world
20 април 2024
101
124
Не бев заинтересиран па не ја ни читав темава нешто посебно.

Но мене таа лајт варијантата ми се допаѓа. Зашто едина примена на јутуб премиум (за ќерка ми) би била апликација на телефон која свири и тогаш кога ќе се изгаси екранот.
Лајт верзијата нема репродукција во заднина :(

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.741
3.419
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Не е проблемот за апликацијата, ReVanced работи перфектно на телефон. Проблем е што нема солуција за на ТВ, барем нема за сега...

xenon

wemaxa.com
15 јануари 2011
4.812
12.845
Skopje
wemaxa.com
500 ден. јуџуб месечно, за видеа кои и онака веќе се со интегрирани реклами од самите продуценти (цели сегменти од видата што ги посветуваат на .. and now a segway to our sponsor).

Фекалфликс ги исклучив пред некоја година, фејсбукграм уште 2011-та некаде, време е и овој анален екскремент да се гаси.

null_ptr

Модератор
20 ноември 2013
1.053
1.139
Куманово
Не е проблемот за апликацијата, ReVanced работи перфектно на телефон. Проблем е што нема солуција за на ТВ, барем нема за сега...
ревансд на телефон и
smarttube доста време го користам и солидно работи за тв

stefan_mkd

lurker
18 март 2015
843
669
500 ден. јуџуб месечно, за видеа кои и онака веќе се со интегрирани реклами од самите продуценти (цели сегменти од видата што ги посветуваат на .. and now a segway to our sponsor).

Фекалфликс ги исклучив пред некоја година, фејсбукграм уште 2011-та некаде, време е и овој анален екскремент да се гаси.
А адблок за на Партизанска има ли? :) Или да седиме дома? хаха

2AM

hello world
22 април 2024
73
65
Skopje
YouTube е реално меѓу најпопуларните сервиси и, нормално е профитно ориентирана фирма.
Што ме курчи е тоа што и без разлика што плаќаш пак ќе имаш реклами.
Пред не знам колку години ми се појави некое меме дека кај и да е, сите платформи ќе станат платежни и се насмеав ко демек ајде бе што се овие глупости.
А оно...

И искрено не знам како покрај Revanced ви се замара со VPN-ови, картици од Шри ланка, курци палци.

vladimir171

lurker
15 ноември 2007
632
455
Секако YouTube ми нема некоја квалитетна содржина и се е генерички глупи видеа, плус срчот се труди да понуди спонзорирани ствари наместо тоа што го пребарувам. Јас го употребувам само за музика на тв и во кола при потреба кога ќе го затупат станициве со 20 минутни реклами. Ако стават реклами на платена верзија гасам и ќе си идам со песни на усб ко на времето.

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.506
31.953
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64

Chiller

user
8 март 2012
1.573
1.182
Скопје Аеродром
ревансд на телефон и
smarttube доста време го користам и солидно работи за тв
Ревансд го користам на телефон најавен и одлично работи ги избегнува сите реклами, дури и дислаковите ги покажува.

Ова smarttube ми е малце шубе зошто е руско изгледа да не краде акаунти само. Си го пробал најавен... да не имаш инциденти логирано од Франција или било која друга држава?

2AM

hello world
22 април 2024
73
65
Skopje
Секако YouTube ми нема некоја квалитетна содржина и се е генерички глупи видеа, плус срчот се труди да понуди спонзорирани ствари наместо тоа што го пребарувам. Јас го употребувам само за музика на тв и во кола при потреба кога ќе го затупат станициве со 20 минутни реклами. Ако стават реклами на платена верзија гасам и ќе си идам со песни на усб ко на времето.

ама пак ќе треба од Youtube да ги симнеш :D

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно