DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.957
- 8.458
Има некој НордВПН само за да активирам?nordvpn
Има некој НордВПН само за да активирам?nordvpn
неам, мене ми завршија другиИма некој НордВПН само за да активирам?
Изгледа крај стана. Нема веќе гага гледање.Има некој тазе платено на АРГ или друго место само не од кај нас, сеа гледаме ни норд нејке да пројде
Како мислеш? Ти ја блокира картичката или?Изгледа крај стана. Нема веќе гага гледање.
Се додека има луѓе кои плаќаат... Менаџерите мораат да прикажуваат раст цело време. Зачаран круг.Отиде светов у курац... Нетфликс претплата со реклами, Хулу претплата со реклами, Јутуб претплата со реклами.
Лајт верзијата нема репродукција во заднинаНе бев заинтересиран па не ја ни читав темава нешто посебно.
Но мене таа лајт варијантата ми се допаѓа. Зашто едина примена на јутуб премиум (за ќерка ми) би била апликација на телефон која свири и тогаш кога ќе се изгаси екранот.
Лајт верзијата нема репродукција во заднина![]()
За иОС со side load се најде некое чаре?Не е проблемот за апликацијата, ReVanced работи перфектно на телефон. Проблем е што нема солуција за на ТВ, барем нема за сега...
А адблок за на Партизанска има ли?500 ден. јуџуб месечно, за видеа кои и онака веќе се со интегрирани реклами од самите продуценти (цели сегменти од видата што ги посветуваат на .. and now a segway to our sponsor).
Фекалфликс ги исклучив пред некоја година, фејсбукграм уште 2011-та некаде, време е и овој анален екскремент да се гаси.
Ова зависи од тоа што си одбрал да гледаш.Секако YouTube ми нема некоја квалитетна содржина и се е генерички глупи видеа
Ревансд го користам на телефон најавен и одлично работи ги избегнува сите реклами, дури и дислаковите ги покажува.ревансд на телефон и
smarttube доста време го користам и солидно работи за тв
Секако YouTube ми нема некоја квалитетна содржина и се е генерички глупи видеа, плус срчот се труди да понуди спонзорирани ствари наместо тоа што го пребарувам. Јас го употребувам само за музика на тв и во кола при потреба кога ќе го затупат станициве со 20 минутни реклами. Ако стават реклами на платена верзија гасам и ќе си идам со песни на усб ко на времето.