123456
Practice makes perfect
за к. р не го биваПрвични импресии ?
за к. р не го биваПрвични импресии ?
Ќе се навикнеш со тек на времеза к. р не го бива
Aman be sto e tolku loso so nego?за к. р не го бива
Преку 5г на коди локално филмовите ми ги исклучува на рандом 10секун,10мин итн , 2 пати до сега ми се укочи данлиското, и сликата дирекно од андроид тв филипсот е далеку побистра него на шилдот и ако сменив неколку хдми кабли.Aman be sto e tolku loso so nego?
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Da be i jas toa primetiv na Mi Stick-ot zavcera duri mi bese ukluceno samo 2.4ghz i strimot na kodi nonstop se gasese i otkoga ukluciv 5ghz si bese se pod kontrola i celo vtoro poluvreme go izgledav na raatКористи 5гх мрежа не на 2.4и ке немаш мака со кодито
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ич не ги сакам само заради тоа што доаѓаат рутирани со апликации од сумљиви извори и прв пат послушав некој друг кога станува збор за купување нешто од технологијата и си земав Ми Стик, а иначе сакав да земам Transpeed 6K што крева температура до 80 90 степена одма а после открив и фејк рам дека имале.По препорака од член од форумот во темава купив A95X Air ( US $32.44 17% OFF|Transpeed A95X F3 Air 8K Android 10.0 TV BOX Amlogic S905X3 4K Google Voice Assistant wifi 4GB 16GB 32GB 64GB RGBLight TV Box|Set-top Boxes| - AliExpress ), 4ГБ+32ГБ испадна околу 50$ со вифи тастатура. Работи добро, стабилно, брзо сеа за сеа. Замерки - имаше некоја модифицирана верзија на коди која не функционираше, морав да ја бришам и да инсталирам одново (уредот дозволува бришење на апликации кои доаѓаат со него).
нептун има ми бокс сПрепорака за најбрз Андроид бокс (може да е и обичен и ТВ ОС)?
Mi box S никаде во МК го нема на залиха.
Pendoo T95? Mecool?
Formuler Z8+ / Shield Pro моментално не ми се опција додека не се отвори Грција, или нешто локално или од Србија или од кинески сајт препорачајте, предност имаат брендови кои редовно ги апдејтираат боксовите.
Препорака за најбрз Андроид бокс (може да е и обичен и ТВ ОС)?
Mi box S никаде во МК го нема на залиха.
Pendoo T95? Mecool?
Formuler Z8+ / Shield Pro моментално не ми се опција додека не се отвори Грција, или нешто локално или од Србија или од кинески сајт препорачајте, предност имаат брендови кои редовно ги апдејтираат боксовите.
Не ни барав во Нептун, фала ти.нептун има ми бокс с
ова не ти фака око
![]()
Anhoch PC Market Online - Google Chromecast w/ Google TV White
Anhoch PC Market Online Телевизори и опрема Android TV Box/ Mini PC Google Chromecast w/ Google TV…www.anhoch.com
па добро ке нарачаш и за гоогле тв адаптер од европа некаде,плус верзија 10 е, ако за него нема апдејти незнам за кој друг уред би имал попрво.Не ни барав во Нептун, фала ти.
Хромкастот не ми се свиѓа бидејќи сакам да има Ethernet (за Box S-от би нарачал усб адаптер од Али).
После RJ45 втора работа што е пожелно да има чести софтверски апдејти, за формулерот еве 2+ години има редовно.
Имам андроид таблет од пред 8 години, на 4.2 седи и некои апликации не можат да се апдејтираат. Не сакам на 2-3 години да купувам ствари бидејќи добивале малце/воопшто апдејти.А зошто толку инсистираш апдејти да има?
Имам еден бокс, системот не му е апдејтиран од 2017-та, си работи беспрекорно и со најновите верзии од програмите.
ја имам андроид бокс лд пред 5 год и да има апдејти нема да значи пошто хардверот не подржува 4к60фпс...Имам андроид таблет од пред 8 години, на 4.2 седи и некои апликации не можат да се апдејтираат. Не сакам на 2-3 години да купувам ствари бидејќи добивале малце/воопшто апдејти.
Од ebay?Нарачан Pendoo T95
AliОд ebay?
Може урл?
Барав или не знам да барам.
Шарам барам.![]()
Може урл?
Барав или не знам да барам.
Шарам барам.![]()