nixxa
hello world
- 16 јуни 2017
- 111
- 60
6 gluposti vrednost okolu 11 evra, nis specШто е тоа што е купено од Тему а отишло на царина?
6 gluposti vrednost okolu 11 evra, nis specШто е тоа што е купено од Тему а отишло на царина?
proverka i da 10$ naracka? cudno mi e kako znaes deka ponekogash?Цариникот мора да провери. Понекогаш
Пријателче, си го заработи блокчето... Се надевам собра доволно коментари и ќе престанеш да трескаш наоколу.proverka i da 10$ naracka? cudno mi e kako znaes deka ponekogash?
Извини ако така ме имаш проценето, ништо лично до тебе туку прв пат нарачувам од тему и колку што знам пратки под 1к денари не треба воопшто да одат на царина.Пријателче, си го заработи блокчето... Се надевам собра доволно коментари и ќе престанеш да трескаш наоколу.
Се оди на царина. А ослободени се од царински давачи тие пратки и ги ослободуваат одма, ама на царина мора да отиде.Извини ако така ме имаш проценето, ништо лично до тебе туку прв пат нарачувам од тему и колку што знам пратки под 1к денари не треба воопшто да одат на царина.
btw. Добив меил дека е во главен магацин на еко логистик денес.
Преку нивниот сајт: https://www.imile.com/AE-en/trackKazetw kako da pratam traking preku imile ima nekoj sajt nas ili ?
Што е тоа што е купено од Тему а отишло на царина?
Не е само за нови , ако го немаш искористено до сега може да се искористиДали уште важи ова 20 ојра за 10 евра попуст за нови узери или не ?
Ајде ќе пробам деновиве ќе видам, фала на инфо.Не е само за нови , ако го немаш искористено до сега може да се искористи
5-10 дена во главноЗа колку од прилика ви стига пратката после овој статус ?
Arrived and prepared to go through customs
Купонот 600 денари не сака да се активира кај пријател со нов акаунт. Изгледа дека неработи повеќе пробувал неколку пати ама ништо.
www.instagram.com
Побарај. Мислам ќе ти вратат пари и ќе те остават да го задржиш производот. Во други земји имаат договори со маркети (на пр. DM во Хрватска) да ги примаат производите за поврат.Дали враќањето на производ на тему е бесплатно и дали некој има искуство со враќање (return and refund)?
Не е веќе, доколку е мала вредност на производот не се исплати да се враќа. Ќе ти понудат делумен поврат и веројатно тоа е најдобрата солуција. Ова го зборувам од лично искуство што не значи дека важи за сите (во однос на бесплатно враќање на производ)Дали враќањето на производ на тему е бесплатно и дали некој има искуство со враќање (return and refund)?
1. 17track - одбери iMile,Кај да следам пратка што пишува imile - карго експрес скопје 3 товарна? Пробав Карго Експрес не постои, пробав македонска пошта не постои и пробав ЕЛС не постои...првпат пратка да не дојде за 15-20 дена...да стават опција да си бираш преку која пошта да иде ќе биде одлично преку елс до сега 15-18 дена макс со порака со све, чим видам карго експрес знам дека ме чека хаос.
Истиот систем го имаат Карго Експрес со јавување некоја минута пред да стигнат на лице место?Во мојот случај тракингот на Тему подетален беше од iMile.
Ќе си кликнеш Get Updates, секоја промена на статус на мејл ќе ти стига и не се замараш. Погледнете го атачментот 147545
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден