Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Temu

acekorg

hello world
5 октомври 2010
422
708
Чек како во опишаното сценарио тастатурата би ја испратила лозинката на измамникот?
Нема WiFi пристап до интернет самата тастатура…
Целово сценарио некако многу филмски ми звучи.
Која е логиката и СД картичка да има?!

Jedah

user
6 ноември 2007
1.331
2.324
Jedah's setup  
Processor & Cooler
CPU AMD Ryzen 5 5500 6-Core 3.6GHz (4.2Ghz Turbo) & CoolerMaster Hyper H411R
Motherboard
ASUS PRIME B450M-K
Storage
SSD: M.2 Corsair NVMe MP510 240GB / HDD: SAMSUNG F1R HE103UJ 1TB / HDD TOSHIBA DT01ACA 1TB
PSU
Cooler Master MasterWatt Lite 700W, 230V, 80Plus, HDB fan, Active PFC
RAM
G.SKILL Ripjaws V Series F4-3200C15D-16GVR 16 GB (8 GB x 2) DDR4 3200 MHz CL15
Video card
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 12GB GDDR6
Case
XIGMATEK MOON KNIGHT 4XRGB FAN MID-TOWER
Mouse
Logitech Optical M100 USB Black
Keyboard
E-YOOSO M-11 60% mechanical
Audio
Logitech S-220 2.1
Monitor
LG 24'' Full HD IPS Monitor with FreeSync™ (24MP60G-B)
OS
Windows 11
pics or it didn't happen

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.118
14.249

Искрено немам познавање од областа и не знам што е се можно. Но со напредокот на технологијата не би ме чудело да се појават ефтини тастатури со keyloggers на кинески пазар но и од било кој производител.

gamon

user
15 септември 2014
1.672
1.952
orgrimar
овај е морон и преглуп, тастатурата има микроконтролер које е мал процесор со рам кој покрај што може да ја вози тастатурата може да се испрограмира за било што и не му треба залемена сд карта која праќа по квантна физика пасворди на лошите чајнези.
Се случило порано сумлив бред да направи слично, испрограмиран црв во самиот микрокотролер, фирмата е банирана од али како и производителот, виндовс дефендер го фатил црвот уште од првиот случај така е и пријавено, ова беше пред 4 год

roliver

hello world
7 јануари 2018
105
50
Работи тракингот на ЕЛС? Сајтот работи ама податоците како да се од петокот од 12 часот, оттогаш наваму нема нови податоци дури и за пратката што ја подигнав во петокот наручек не е евидентирана за доставена? Вообичаено најкасно до 16 часот истиот ден се означени за доставено.

viktor4mkd

hello world
22 мај 2023
157
98
Работи тракингот на ЕЛС? Сајтот работи ама податоците како да се од петокот од 12 часот, оттогаш наваму нема нови податоци дури и за пратката што ја подигнав во петокот наручек не е евидентирана за доставена? Вообичаено најкасно до 16 часот истиот ден се означени за доставено.
Си работи , еве статус од денес има

Атачменти

• Screenshot_20250203-180851.png
    Screenshot_20250203-180851.png
    181,2 KB · Прегледи: 43

Banjifiko

poweruser
28 октомври 2008
3.967
6.065
Skopje
Не сум баш во тек, па ќе си прашам: постои начин да се листаат на Temu производи поскапи од 20$?

FiC DoGG

user
17 април 2007
1.047
1.111
www.behance.net
FiC DoGG's setup  
Processor & Cooler
i7 2600k Noctua NH D14
Motherboard
Asus Sabertooth P67
Storage
840 pro 128GB + 500GB HDD + 1000GB HDD
PSU
CM Real Power 550W
RAM
2x4GB DDR3 1333
Video card
Gigabyte GTX 760 2GB
Case
CM Centurion 5
Mouse
A4tech X7
Monitor
2x Dell U2412m
OS
Windows 8.1 Pro
Не сум баш во тек, па ќе си прашам: постои начин да се листаат на Temu производи поскапи од 20$?
За сега не праќаат ништо што треба да се царини. Така да 22евра максимум.

28 ноември 2014
1.225
822
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Пратките кои започнуваат со ELT кој ги носи? На Елс страната, не ги покажува. Превземал некој пратка со вакво бројче до сега?

vladimir171

lurker
15 ноември 2007
632
455
Кога имаш вака телефонски број во магацинот можеш да им се јавиш и да си ја подигнеш од таму ако неќеш да го чекаш курирот, секако ако ти е во близина. Мене последниве две нарачки по два дена ми ги возеа во комбе дур стигнат до мене.

viktor4mkd

hello world
22 мај 2023
157
98
Кога имаш вака телефонски број во магацинот можеш да им се јавиш и да си ја подигнеш од таму ако неќеш да го чекаш курирот, секако ако ти е во близина. Мене последниве две нарачки по два дена ми ги возеа во комбе дур стигнат до мене.
Да да знам за ова одев првите пратки да си ги земам од локалното представништво, ама и таму се расправаш , многу пратки имаме не може да ја најдеме вака така , така да ако ми е само нешто итно одам во магацинот локален

Joco Ilievski

lurker
24 август 2011
642
624
Тетово
Joco Ilievski's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 5700x3D & Arctic Liquid Freezer III 420
Motherboard
Asus ROG Strix B550-A Gaming
Storage
Samsung 980 PRO NVME m.2 / Samsung EVO 850 250GB / Toshiba 2TB HDD
PSU
Gigabyte P850GM 850W, 80 PLUS GOLD
RAM
Kingston 2x16GB @ 3200Mhz
Video card
Sapphire RX 7700 XT Pure 12GB
Case
Deepcool CH690 Digital
Mouse
Attack Shark X3 Pro
Keyboard
Ajazz AK820 PRO + Pudding Keycaps
Audio
Genius GX SW-G 2.1 1250
Monitor
Benq EX3710Q Mobiuz 165Hz + Dell U2414H 60Hz
OS
Windows 11
Пратките кои започнуваат со ELT кој ги носи? На Елс страната, не ги покажува. Превземал некој пратка со вакво бројче до сега?
И ја барав и на карго експрес страната, и на елс страната, ми дава дека таков код не постои...

Pizdra

read-only
2 јули 2024
28
17
И ја барав и на карго експрес страната, и на елс страната, ми дава дека таков код не постои...
АКо не има повеќе кои пријавуваме со тој код ЕЛТ,веројтано постои грешка од оној кој го одредува кодот,а може да се забалежи дека и оние кодови од каргоекспрес,делумно се преземени од ЕЛС кај нас,а некои ни ЕЛС не ги прикажува дека ги следи..а карго експрес само дека се непостоечки и тоа сите бројки..сепак кога некоја работа треба да се тера во поодмината фаза..излегува овдешната неспособнност на организација..и цивилизираност...Само дополна ос кодовите на иМиле..гледам до тоа дека се испраќа авионски до Ск..а овде се веќе прикажани дека се на царина или поминати,а каде се...и кој ги презема за да се следат?

viktor4mkd

hello world
22 мај 2023
157
98
АКо не има повеќе кои пријавуваме со тој код ЕЛТ,веројтано постои грешка од оној кој го одредува кодот,а може да се забалежи дека и оние кодови од каргоекспрес,делумно се преземени од ЕЛС кај нас,а некои ни ЕЛС не ги прикажува дека ги следи..а карго експрес само дека се непостоечки и тоа сите бројки..сепак кога некоја работа треба да се тера во поодмината фаза..излегува овдешната неспособнност на организација..и цивилизираност...Само дополна ос кодовите на иМиле..гледам до тоа дека се испраќа авионски до Ск..а овде се веќе прикажани дека се на царина или поминати,а каде се...и кој ги презема за да се следат?
iMile кај нас ги превзема Карго Експрес, денес ми доставија една пратка , на Карго Експрес не можев да ја следам пратката , на официјалната страна на iMile дава доста прецизно дури покажа податоци кој курир ја носи и контакт негов

Pizdra

read-only
2 јули 2024
28
17
iMile кај нас ги превзема Карго Експрес, денес ми доставија една пратка , на Карго Експрес не можев да ја следам пратката , на официјалната страна на iMile дава доста прецизно дури покажа податоци кој курир ја носи и контакт негов
Можеби кај мене сеуште не е ажурурано,но ќе почекам да видам,затоа што некој спомна дека карго немал интернационална дозовла,па дел од пратките ги зема ЕЛС,а и според тракингот ги има на ЕЛС,а како што реков остануваат нејасно ,кој ги доставува со префиксот ЕЛТ или исто за каргоекспрес број,а не можат да бидат следени никаде!?

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.888
5.598
Можеби кај мене сеуште не е ажурурано,но ќе почекам да видам,затоа што некој спомна дека карго немал интернационална дозовла,па дел од пратките ги зема ЕЛС,а и според тракингот ги има на ЕЛС,а како што реков остануваат нејасно ,кој ги доставува со префиксот ЕЛТ или исто за каргоекспрес број,а не можат да бидат следени никаде!?
На Тему што ти вика? Кој е транспортер, и а и линк обично до страната.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

roliver

hello world
7 јануари 2018
105
50
Како кога им работи, статус дека пратката е во главниот магацин СК, а денес си ја зедов во ПП бидејќи сношти ми се јавија дека е во локалниот хаб, значи за среќа иако нема податоци на елс тракингот, пратките стигаат навреме! И тоа побрзо отколку со карго експрес.

Атачменти

• Screenshot (131).png
    Screenshot (131).png
    20,3 KB · Прегледи: 30
28 ноември 2014
1.225
822
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Преку ЕЛС одат, на местото на ѕвездите ставете го бројчето, ќе даде дека е креирана нарачка.
1738757983775.png

Pizdra

read-only
2 јули 2024
28
17
На Тему што ти вика? Кој е транспортер, и а и линк обично до страната.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
И кај Тему веќе нема ажурирано линк до ЕЛС,води до стариот како непостоечки,но сепак според новиот веќе се појавуваат пратките кои се со насока за каргоекспрес,е сега остана мистеријата уште со ЕЛС-ЕЛТ,посочуваќи дека ЕЛТ треба да го земе ЕЛС,но кај нив не постои можност за таков тракинг,непостоечки..!?

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно