SmartBusSkopje
read-only
- 19 август 2026
- 1
- 1
Огромно фала за поддршката и интересот на минатиот пост, навистина ми значеше.
Симнете ја SmartBus Skopje бесплатно од Google Play! (Или побарајте "SmartBus Skopje" директно во продавницата)
Ново: Имаме и Discord сервер! Доколку сакате да пријавите баг, имате идеја за нов фичр, или едноставно сакате да си муабетиме за развојот на апликацијата, придружете се на комјунитито тука: Join the SmartBusSkopje Discord Server!
Накратко, зошто да ја пробате (за тие што го пропуштија минатиот пост):
- Вистинско следење во живо: Спојува податоци од повеќе извори (возени редови + живи GPS координати) преку WebSocket за најточна можна локација на мапата во реално време.
- Community Reporting: Можете да пријавувате доцнења, „автобуси духови“ или преполни автобуси. Вашата пријава веднаш им се покажува на сите други корисници што го чекаат истиот тој автобус по должината на целата рута!
- Паметно пребарување и планер: Има напреден планер за рути и одлична транслитерација (пребарувањето работи исто без разлика дали ќе пишете "Centar" или "Центар").
- Сè што ви треба: Dark mode, зачувување на омилени локации и станици, целосна поддршка за македонски и англиски јазик.
Секое ваше мислење, критика или ревју на Play Store е повеќе од добредојдено! (Бара Android 7.1+).
И уште еднаш, огромно фала до Manix за брутално доброто видео! Задолжително запратете го на YouTube u/ManixAmv1 и на TikTok u/manix7447.
Се гледаме на Discord!