Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Што мислите за НЛО и за Вонземјани ???

Што мислите дали постојат вонземјани ???

• Да

Гласови: 80 84,2%
  • Не

Гласови: 15 15,8%

• Вкупно гласале
    95

virus_

read-only
27 ноември 2007
32
1
Kako i da e ne sme sami. Da bevme edinstveni ke bevme po sovrseni a na nas veke ni se gleda krajot pa zatoa mora da postojat i drugi.

''TcM>>

lurker
6 јануари 2008
961
39
:LOL: kako mislis ako bevme sami ke bevme posovrseni.. malce me zbuni ali aj nema veze :p
Ali vaka mislam jas: za zivi organizmi mora da postojat negdeka si na nekoja si duga planeta ili sto mu ja znam.. Ne znam na koja planeta bese sto gleav na TV ali tamu kao nesto nasle u ezerceto kao nekoi si mikro organizmi za koi sto se pretpostavuva deka od isti takvi nastanale i site zivi organizmi na nasava planeta, vklucuvajki ne i nas.. E sea ako pod poimot vonzemjanin se racuna nekoe si drugo intelegentno sustestvo (ili kako da go narecam), onda mozebi, a i ne mora da postoi, ne mozeme da bideme 100% sigurni, isto kako sto se smeta deka vselenata e beskonecna, ama sepak dali moze nekoj toa da go dokaze... Mozebi nie sme i najintelegentnoto sustestvo vo vselenata, a mozebi i ne, ni za toa ne moze da se znae so sigurnost... Pa i neli ima non stop kako nekoj si videl nekoe si vselensko cudo kako im leta nad glavite, pa kazete dali nekoj sto ima tuka na forumov videl nesto takvo ili nesto slicno.. Nekoi od tie iskazi sto gi ima vo mediumite se nevistini, odnosno cisti lagi so cel da se zdobijat so publicitet.. Potoa mozda nekoj videl nesto takvo slicno ali od nesigurnost ili nekoja si opticka varka pomislil deka e nesto takvo slicno(vonzemjanso).. A nekoi se i mozda vistiniti, barem jas ne mozam da znam se dodeka ne gi vidam so svoi oci... Pa da ne go tupam uste, toa e toa sto imav da go kazam :))

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
[ame="http://video.google.com/videoplay?docid=8285709939745631584"]HARD EVIDENCE ... 3 Top UFO Documentaries 31 Dec 2006[/ame]
Spooky :)

StarBuck

user
16 февруари 2008
1.295
48
Абе што бидна со британциве, ќе ги пуштат ли тоа документи, снимки ли што све да имаат како што имаше најавено?

007Milla

hello world
4 февруари 2008
70
0
Nikogas ne sum sakala da zboruvam na ovaa tema,pointeresno mi e da slusam i citam u slucajov,odkolku da zboram...=)
A druga pricina e i toa sto nikoj ne mi veruva!Sto mnogu mi e krivo...=(
Sakam da razgovaram so nekoj istomislenik,i ako mi veruvate,najdov eden takov,sto tvrdi deka 2pati do sega videl NLO...
Na tipon nekoj od malkute sto znaat,mu kazal za mene i specijalno dojde za da razgovarame i mi predlozi da se javime kaj Milenko...
Samo dovolno mi e poradi toa okolinata da me "PRAKA NA PSIHIJATAR!"=)

Baki

read-only
29 јануари 2008
46
0
Poveke od sigurno deka postojat vonzemjani.Ne e mozno da sme sami,a okolu nas iljadnici planeti.Mozebi se veke i megju nas,a nie ne znaeme :isplashen:

GeNeRaToR

lurker
20 јануари 2008
538
7
Само нешто не ми е јасно. Зашо баш кругови ??? Секогаш кога помислам на вонземјани се ми текнува и ме потсетува на круг .

dulemk

user
11 јануари 2008
1.049
53
Да не должам многу ќе кажам дека е апсурдно да мислиш дека не постојат вонземјани.
Така јас мислам дека постојат и тоа поинтелигентни од нас, па дури верувам дека и ја посетувале посетуваат и ќе ја посетуваат земјава.

IT member

hello world
21 декември 2007
274
1
ivan-sorry1.hi5.com
?

Nikogas ne sum sakala da zboruvam na ovaa tema,pointeresno mi e da slusam i citam u slucajov,odkolku da zboram...=)
Sakam da razgovaram so nekoj istomislenik,i ako mi veruvate,najdov eden takov,sto tvrdi deka 2pati do sega videl NLO...
Na tipon nekoj od malkute sto znaat,mu kazal za mene i specijalno dojde za da razgovarame i mi predlozi da se javime kaj Milenko...

Are you serious? Pa nemas dokaz za da dokazeš deka postojat?!?
A ako slucajno gi vidis pak, kazi im neka se registriraat na IT, pa da ni postiraat nesto interesno, pa mozeme i da napravime edna :zhurka:

:LOL:

dulemk

user
11 јануари 2008
1.049
53

Нема што да се оптеретуваш со тоа, сите потсвесно знаеме дека постојат, е сега некој мисли дека биле на земјава некој не. Еве јас мислам дека во старо време боговите биле вонземјани т.е. египетскиве, грчкиве па и други понезначајни.
Гледајте ја Stargate серијата интересна теорија држи поготово како ги подржува египетскиве, грчкиве богови па дури и артур и разни филозофи.

Инаку доискажисе мене баш не интересира да знам околу тоа повеќе

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно