mdeni
senior
- 24 септември 2012
- 6.088
- 6.021
Колку-толку, надеж.Само ултра ќe има Snapdragon според досегашно инфо кај нас, USA треба сите да се Snapdragon.
Колку-толку, надеж.Само ултра ќe има Snapdragon според досегашно инфо кај нас, USA треба сите да се Snapdragon.
Катастрофален модел ке е ова пи цена од 500 евра. Самсунг учи од Ејпл.Кој фејл од телефон ќе е ова... Рамки исти ко со изолир трака да се лепени.
Не знаев дека а54 сега ќе се вика S23 FE
Погледнете го атачментот 129512
Јас реално не очекував дека телефониве ќе изгледаат толку слични.Кој фејл од телефон ќе е ова... Рамки исти ко со изолир трака да се лепени.
Погледнете го атачментот 129512
Ко ќе се сетам само на Galaxy S20FE, најдобриот телефон price - performance за таа година. Не успеваат да го одржат трендот за жал.Кој фејл од телефон ќе е ова... Рамки исти ко со изолир трака да се лепени.
Комплетна утка е S23FE. А54 по цена од 600 долариКо ќе се сетам само на Galaxy S20FE, најдобриот телефон price - performance за таа година. Не успеваат да го одржат трендот за жал.
Плус ако добро се сеќавам мислам дека S20FE идеше со гратис Galaxy Watch 44 или 42 и беше страшно добар deal.Комплетна утка е S23FE. А54 по цена од 600 долари
Тц, го имав ексинос моделот, тешко гомно беше.Ко ќе се сетам само на Galaxy S20FE, најдобриот телефон price - performance за таа година. Не успеваат да го одржат трендот за жал.
S21 FE одеше со Watch 44Плус ако добро се сеќавам мислам дека S20FE идеше со гратис Galaxy Watch 44 или 42 и беше страшно добар deal.
Galaxy active идел со S20Fe, моја грешка. мислам дека кај нас локално се земаше пакетов за некој си 550еТц, го имав ексинос моделот, тешко гомно беше.
S21 FE одеше со Watch 44
И 2та идеа со саати, с20фе беше ексинос во МКД и полош модел немало.Тц, го имав ексинос моделот, тешко гомно беше.
S21 FE одеше со Watch 44
Смени си ја. Не се мисли. Како старее, така ќе има помала шанса да најдеш оригинална батерија. Ем ќе видиш дали е до батеријата или софтвер/процесор е проблемот.Уште малку трета година со S20 FE Exynos и не го мењам за жива глава, само батеријата веќе почна да откажува.
Смени си ја. Не се мисли. Како старее, така ќе има помала шанса да најдеш оригинална батерија. Ем ќе видиш дали е до батеријата или софтвер/процесор е проблемот.
Штом си нашол апдејт со добра батерија, тоа е тоа. Си го победил системот.На почеток батеријата траеше буквално како сега после 3 години. Правев апдејти додека не стигна еден добро оптимизиран за батерија и веќе година и пол не сум направил. Ако правиш редовно мислам гарантирано ќе добиваш полоша батерија.
Xiaomi redmi note 12 ти е подобар избор и плус добиваш полнач во кутијата. Јас користам самсунг, ама планирам да го сменам за друг бренд заради тоа што има некои недостатоци кои ме нервираат.Дечки ќе може да ми кажете мислење за а23? Дојде време да го пензионирам сегашниов A01 Core. Сакам да земам на ново и во ценовен ранг до 15.000 денарчиња.
Не планирам со него да играм игри. Најмногу ќе биде наменет за телефонски разговори, сурфање на интернет, јутубе, вибер, вацап и такви ми ти ствари. Практично за секојдневна работа. Заборавив да споменам... исто така поголемиот дел од времето ќе се користи интернет од самиот телефон и повремено ќе се споделува истиот со лаптоп. Ако треба уште нешто да дополнам слободно прашувајте.
Дечки ќе може да ми кажете мислење за а23? Дојде време да го пензионирам сегашниов A01 Core. Сакам да земам на ново и во ценовен ранг до 15.000 денарчиња.
Не планирам со него да играм игри. Најмногу ќе биде наменет за телефонски разговори, сурфање на интернет, јутубе, вибер, вацап и такви ми ти ствари. Практично за секојдневна работа. Заборавив да споменам... исто така поголемиот дел од времето ќе се користи интернет од самиот телефон и повремено ќе се споделува истиот со лаптоп. Ако треба уште нешто да дополнам слободно прашувајте.
Искрено едно време размислував и за шаоми и за хонор ама некако не ми се бендисуваат. Навикнат сум на самсунзиве. Па затоа повеќе прашувам за нив.Xiaomi redmi note 12 ти е подобар избор и плус добиваш полнач во кутијата. Јас користам самсунг, ама планирам да го сменам за друг бренд заради тоа што има некои недостатоци кои ме нервираат.
Ама тоа ми е над буџетот кој го имам.Имаш А54 за 18.000...
Мислиш на многу малку или воопшто некористен/неотпакуван?A34 е 13тина по огласите, нов.
А33 според мене ти е подобар, полесен и попрактичен, а А23 е погломазен.Мислиш на многу малку или воопшто некористен/неотпакуван?
А што мислиш за A33 5G? Во споредба со а23 гледам дека предничи и во однос на процесор и во однос на повеќе рам.
Има и такви и такви, отвори реклама5/пазар3 да видиш што се нуди?Мислиш на многу малку или воопшто некористен/неотпакуван?
А што мислиш за A33 5G? Во споредба со а23 гледам дека предничи и во однос на процесор и во однос на повеќе рам.
Не, ужасно ме нервира! Го носев у севис, мењаа камера и пак тапа. Нема никад да се оправи.A sto e so bananagate? Go nadminaa li toj problem?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Epa na A serija izgleda ke padne izborotНе, ужасно ме нервира! Го носев у севис, мењаа камера и пак тапа. Нема никад да се оправи.

Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден