spiritBreaker
LaravelMaster
Мал апдејт деќки: сношти стигна апдејт за Самсунг С7 еџ на секјурити пач 1ви септември.
И ?Мал апдејт деќки: сношти стигна апдејт за Самсунг С7 еџ на секјурити пач 1ви септември.
Сврзник
Пробај исклучи Adaptive BrightnessИма начин брајтнес на AOD на A8 да не е автоматски?
Пробај исклучи Adaptive Brightness
Eh, појма немам тогаш.Исклучено е.
Имам јас, One UI 1.0Eh, појма немам тогаш.
Провери да немаш некој AOD модул од Good Lock, или да немаш нешто сменето у опции.
Иначе, sorry зa off ама има ли некој добиено Instagram Dark Mode, и Google Play Store dark mode освен мене на OneUI 1.1?
И на двете Dark Mode, така?Имам јас, One UI 1.0
И на двете, да.И на двете Dark Mode, така?
Збориш за Type - C слушалките? Оние што доаѓаат со Телефонот??Денес после месец време за прв пат ги пробав слушалките AKG од Note10+, звукот е феноменален, плус кога ќе пуштам Dolby... немам коментар, изненаден сум.
Да за нив зборам.Збориш за Type - C слушалките? Оние што доаѓаат со Телефонот??
Ако се тие, провери во игри дали звукот има некаков delay (доцнење на звукот).
А дали може да се направи хром?Инстаграм направи апликација што работи заедно со најт мод од телефонот, ама месенџер не го подржува ова иако е производ на истата фирма, страшно. Мора да направат од гугл едноставно да е ова за аплицирање затоа што вака не бива.
Хром може, преку featuere flags, ама Dark Mode на Google Chrome е ужас.А дали може да се направи хром?
Да за нив зборам.
Баш ми е драго што заради iOS 13 и Dark Mode, конечно го добивте во Instagram апликацијата.![]()
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден