Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Samsung паметни телефони - генерална дискусија

28 јануари 2017
2.068
4.738
Ресен
Делете се ова нагоре, какви се не офтопик постови има па се зафативте за Спирит шо кажал дека му стигнал апдејт.

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.233
5.546
Скопје
Има некој Samsung M20? Во Ледиком гледам дека е 8.5к.

Сакам да го земам како замена за Ј5 од пред 3-4 години, па ме интересира ако некој користи како се однесува телефонот? Батеријата гледам дека е солидна, па претпоставувам држи океј, за возрасно лице е, да не мора секој ден да полни.

9 август 2018
1.172
477
Eh, појма немам тогаш.
Провери да немаш некој AOD модул од Good Lock, или да немаш нешто сменето у опции.

Иначе, sorry зa off ама има ли некој добиено Instagram Dark Mode, и Google Play Store dark mode освен мене на OneUI 1.1?

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.782
4.500
Неготино
Eh, појма немам тогаш.
Провери да немаш некој AOD модул од Good Lock, или да немаш нешто сменето у опции.

Иначе, sorry зa off ама има ли некој добиено Instagram Dark Mode, и Google Play Store dark mode освен мене на OneUI 1.1?
Имам јас, One UI 1.0

Sapphire

user
11 ноември 2015
1.207
810
Денес после месец време за прв пат ги пробав слушалките AKG од Note10+, звукот е феноменален, плус кога ќе пуштам Dolby... немам коментар, изненаден сум.

9 август 2018
1.172
477
Денес после месец време за прв пат ги пробав слушалките AKG од Note10+, звукот е феноменален, плус кога ќе пуштам Dolby... немам коментар, изненаден сум.
Збориш за Type - C слушалките? Оние што доаѓаат со Телефонот??
Ако се тие, провери во игри дали звукот има некаков delay (доцнење на звукот).

DarthJe5us

poweruser
2 јануари 2012
3.100
2.342
Инстаграм направи апликација што работи заедно со најт мод од телефонот, ама месенџер не го подржува ова иако е производ на истата фирма, страшно. Мора да направат од гугл едноставно да е ова за аплицирање затоа што вака не бива.

Sapphire

user
11 ноември 2015
1.207
810
Инстаграм направи апликација што работи заедно со најт мод од телефонот, ама месенџер не го подржува ова иако е производ на истата фирма, страшно. Мора да направат од гугл едноставно да е ова за аплицирање затоа што вака не бива.
А дали може да се направи хром?

9 август 2018
1.172
477
А дали може да се направи хром?
Хром може, преку featuere flags, ама Dark Mode на Google Chrome е ужас.
Едно што не е скрос темно, туку и инвертира бои на некои слики и страни.
Еве јас уште од одамна користам Samsung Internet Browser и си немам проблем. И Dark Mode, и AdBlock и си фурам.

Да за нив зборам.

Пробај PUBG, или некоја друга игрица и види дали има delay (доцнење на звукот).

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.793
10.110
Баш ми е драго што заради iOS 13 и Dark Mode, конечно го добивте во Instagram апликацијата. :D

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832
Баш ми е драго што заради iOS 13 и Dark Mode, конечно го добивте во Instagram апликацијата. :D

Има Android Dark Mode и на Instagram и на куп други апликации со години веќе, сакаш со Substratum сакаш со #hex_, ама од кај би знаеле Apple корисници било што за customization :D

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно