Plus imaat i eden kanal vo 4K
Da sk 4k vo Total
Plus imaat i eden kanal vo 4K
Da sk 4k vo Total
На сателитска гледам ја нема или?
На сателитска гледам ја нема или?
Претпоставував, фала на инфоNe ..
Total tv Srbija i SBB
Да и тие почнаа со наплата тоа е тоа,цената е разумна за тоа што се нуди.sabajle pustam duplex iptv, mi iskaca deka pocnuva da se naplakja6 meseci 1$ , 1 godina 2$
Duplex iptv is free to try for 7days. After this period you are welcome to pay small amount to support the app.
Ok cenata 2$=1 godina e ok 1$ isto taka za 6m, ,jas plativ za siptv 5.49€ lifetime a ne ja iskoristiv ni 10m,se rasipa Tv to i the end.!Да и тие почнаа со наплата тоа е тоа,цената е разумна за тоа што се нуди.
Sent from my GM1910 using Tapatalk
@olikomercАјде @olikomerc да пушти едно инфо околу iptv-то да видиме што нуде![]()
Испратено од ONEPLUS A6013 преку IT.mk форум апликација
Moze da spodeli infooИ мене ми треба инфо за телевизија, така да молба до @olikomerc да пушти информација тука или во приватна порака. Иако мислам дека тука би била покорисна, да видат и другите заинтересирани.
@olikomerc може цена да кажиш. Ако не тука, пп. Имам до 1 јануари еден пакет активен од али, нека помини тој па ќе видиме.
@olikomerc и за мене пиши пп за цена и дали може 2 конекции
Стварно ли неможе порака да се прати?Се извинувам што и јас ќе замолам @olikomerc да пише цена, бидејќи добивам порака дека „ Овој член го ограничува пристапот на тоа кој може да го види профилот.“
Може да се прати. Ја тролав секако а овој не може да се снајде изгледа.
Знам дека тролаш (cena itn nz sto e)Може да се прати. Ја тролав секако а овој не може да се снајде изгледа.