мислам дека ми е отклучен бутлоадерот зашто мене ми беше рутиран телефонот и имав кастум ром ама се вратив на сток, и пред две-3 недели приметив дека некако магично не ми е рутиран телефонот а имам цвм, ама откако сменив мемориска немам цвм...
не ми е рутиран телефонот, дајте некоја алатка за рутирање на телефон со 4.1.А.0.42 фирмвер![]()
dajte sovet za telefon max 4-4,5' ekran no da ima dobar hardver bidekji pomalive gi tretiraat kako gjubre posledno vreme kako igracki se
HTC One. Чим викаш цената не е битна.
Хммм... А тоа 4 до 4.5 инчен екран?HTC One. Чим викаш цената не е битна.
Хммм... А тоа 4 до 4.5 инчен екран?
Не знам што да предложам, S4 Mini е пак голем и прескап за тоа што го нуди, One Mini ќе биде исто...
Arc S, има у потпис.
Инаку, рутирај го одново ако си бил со ЏБ предтоа. Мислам дека Думлорд се викаше алатката... Затоа ти реков прашај го Стефф, може ги чува програмите, јас не се сеќавам баш а и немам време да барам.
Јас ги имам програмите за рутирање, ако му требаат на некој пп.
gi gledav i toj i s4 golemi mi se, glavno mi treba za razgovor imam okolu 100 razgovori na den ama nekogas i za internet navigacija i tn, znaci baterijata treba da izdrzi min 24 casa, imam arc s so baterija e ok ama procesor gjubre znae da se zaboravi po 4-5 sec lag na komandi a i za aplikacii povekje ne e dobar malku ram
gi gledav i toj i s4 golemi mi se, glavno mi treba za razgovor imam okolu 100 razgovori na den ama nekogas i za internet navigacija i tn, znaci baterijata treba da izdrzi min 24 casa, imam arc s so baterija e ok ama procesor gjubre znae da se zaboravi po 4-5 sec lag na komandi a i za aplikacii povekje ne e dobar malku ram
Покрај успехот на сите во рутирањето и абдејтирањето, само македонецот си го заеба телефонот..
П.с толку е ризично да се рутира телефон?!
Имам HTC Desire X.. Мојот проблем е следен.. На враќање од одмор штом влегов на наша територија телефонот ми побара бременски нагодувања со што ги прифатив сам да си среди, но сепак ништо не се промени, исто така не сакаше да се мени ни операторот при што веке беше наместено автоматски да си наога мреза.. Се одлучив да го рестартирам и со тоа што после гасењето на телефонот тој веќе не се уклучи.. да не знае некој што може да биде..
Го ставив на полнач и пак пробав да го уклучам и така не сакаше..