Битното тука ти е да има шуко утикач, т.е. тие нашите што се стандардни а не за компјутер кабл. Тие што ги линкав NJOY го користам, немам проблеми. Сигурно има и поквалитетни ама битно ти е позади што има. Значи Shuko а не C13. Другото битно е VA/W рејтингот. PS5 е околy 220W, тури го 250, телевизорот ~100, 150. Можда ќе сакаш уште нешто да приклучиш. Тури му overhead, зашто под полна пареа многу малце држат. Моето е 1000VA/600W.Супер, фала за инфо. Се мислев и јас да ја земам ама ставив ПС плус и ги почнав Bloodborne и God of war веќе, така да следна на листа е демоните.
Во врска со заштита веќе земав surge protector продолжен кабел ама сакам и УПС дополнително. Се мислам само за моделот, еве тука пишав поопширно, ако имаш некој совет, пукај.
П.С.
Човеков мислам дека ги продаде Демоните, имаше две копии, а тие сите игри што идат моментално у bundle се одлични. Сум ги купувал сите по рилис прајс осим демоните. Ја не знам луѓево што веќе даваат 45000 зашто барем не ги пробаат, ги шиткаат за смешни пари, ќе му ја земе некој за тие пари и користена после.