Freeleech торенти се торенти каде тракерот -IPT ти смета само upload.Ок дали freeleech е торент тракер или вид на торенти кои ги има на секој или некој торент тракер?
Како да ги познаам истите ако ги има на сите?
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
Freeleech торенти се торенти каде тракерот -IPT ти смета само upload.Ок дали freeleech е торент тракер или вид на торенти кои ги има на секој или некој торент тракер?
Како да ги познаам истите ако ги има на сите?
Пишува на нив, мислам со црвени букви Freeleech. Плус мислам дека можеш да пребаруваш и само такви торенти.Како да ги најдам?
Пишува на нив, мислам со црвени букви Freeleech. Плус мислам дека можеш да пребаруваш и само такви торенти.
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
@psyside Изволте![]()
Екстерен?Најмалиот е 8GB а јас неам хард, него само SSD, решение за ова
Сакам ако ми доловиш неколку работи.
Дали ги има сите најнови епизоди на филмови одма кога ќе искочат?
Дали банираат лесно, ова форава на bogoevski е топ, али незнам дали стварно и секогаш работи, па несакам да ти напраам проблем?
Јас користам IPTorrents од дамна, а за upload се служам со mRatio за лажен upload и до сега сум немал никаков проблем. (симнати 400GB, „качени“ 700GB).
До сега се што сум побарал, се имало, брзината максимална секогаш (100 Mbps нет имам, симнува со ~13 MB/s).
Пример, пред некој месец ја симнав цела серија Cheers која е повеќе од 20 години стара, ја имаше на HD снимка, околу 220 GB цела серија (11 сезони), имаше само еден сидер, ја симнував со ~11 MB/s.
Пиши ми мејл во ПП.Дајте некој инвајт за IPTorrents ако имате?
Вредеше обидот, ако не друго...
Добро е што ме потцетиЗамунда is back![]()
Повеќе од пола година имам покана на What ама не сум ја дал. Без фејк аплоуд малку е заебано за кревање сооднос, еднаш пуштија Freeleech токени и така начукав 50+ гига аплоуд што за музика е океј. Плус врзани им се корисниците во дрво, така да некој поканет од тебе ако прави заебанција јадеш и ти бан, а не ми се ризикува акаунтот.Вредеше обидот, ако не друго...![]()
Колку време чекаше за да влезеш на интервјуто? По интернет сешто пишува, од 20 минути до 7-8 саати...Повеќе од пола година имам покана на What ама не сум ја дал. Без фејк аплоуд малку е заебано за кревање сооднос, еднаш пуштија Freeleech токени и така начукав 50+ гига аплоуд што за музика е океј. Плус врзани им се корисниците во дрво, така да некој поканет од тебе ако прави заебанција јадеш и ти бан, а не ми се ризикува акаунтот.
Ако некој сака, има интервју за добивање покана.
https://www.whatinterviewprep.com/
Јас така влегов, the hard wayМалку се забегани, ама со некое основно познавање на аудио фајлови/торенти се влага
![]()
Не ми текнува искрено, ама веројатно така нешто, околу 15-20 мин додека почнеш.Колку време чекаше за да влезеш на интервјуто? По интернет сешто пишува, од 20 минути до 7-8 саати...
На What.CD би одел исклучиво по музика. И тоа единствено поради Presto (види спојлер) и старите снимки на Duke Ellington за Chandos и Naxos затоа што само малку има на RuTracker (или воопшто нема).Ако не си по музика, на what.cd се оди само затоа што од таму најлесно се доаѓа до покана за друг тракер![]()
Содржински во споредба со RuTracker голема е разликата?Не ми текнува искрено, ама веројатно така нешто, околу 15-20 мин додека почнеш.
Еве што има конкретно за тоа што пиша, Chandos и Naxos.На What.CD би одел исклучиво по музика. И тоа единствено поради Presto (види спојлер) и старите снимки на Duke Ellington за Chandos и Naxos затоа што само малку има на RuTracker (или воопшто нема).
Па и музикава што ја бараш е малку претенциознаЕптен ми е претенциозно ова со интервјуто и нема шанси да се натегам со тоа.