Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

nadgraduvanje na softver na iphone

iphone_bt

read-only
5 декември 2009
22
0
imam iphone 2g na softver 2.2 sakam da klam nekoj podobar softver 3.0 ili 3.1 ima i naj nov sovtver 3.1.2 samo ne znam dali e bezbeden oti mn se zalat od nego a sakam da go smenam zato sto nekoj programi ne mi rabotat mi bara ponov softver ako znaj nekoj da mi kazi kako da go nadgradam i jailbreak i unlock i na koj softver da go nadgradam pozz

iphone_bt

read-only
5 декември 2009
22
0
ej ama ova ti so mu go pusti e za 3.0 mi treba za 3.1 eve primer http://www.iphonedownloadblog.com/2009/09/16/tutorial-jailbreak-unlock-iphone-2g-3-1-pwnagetool/ samo ne razbiram bas se angliski i e zbunuvacki i nekoi raboti ne mi se jasni kako da go nadogradam direk upgrade ili da spustam fimware kako se vika to pa shift pa restore pa poslem jailbreak i unlock ne znam bas kako odi toa... mi treba za windows, koj itunes da go koristam posto imam 8 ili nesto taka ne e 9 a sakam da go otklucam so PwnageTool zasto bilo mn pobezbedno od ova ako mozis nesto da mi pomozis... ti so iphone imas i koj softver go koristis? pozz ke zaboraev i kako da napraam bekap posto ednas go nadogradiv preku i tunes manav samo upgrade i poslem ne znaev kako da go otklucam i go odnesov na serviser i go sredi...i ko go povrzav poslem na kompjuter na itunes samuiot si naoraj bekap mi se vratija slikite brojojte muzikite..pred da pocnam da go nadrgadvam da manam na ona sync to e za praenje bekap? aj ako mozis nesto pomozimi pozz

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.120
14.258
Дали има сервис кој прави надградба на фирмвер на iPhone во Скопје?

DaciSS

lurker
3 јануари 2008
949
289
San Francisco
www.linkedin.com
@iphone_bt никако не смееш само на update да идеш, така ќе го апгрејднеш до најнова верзиај и нема да можеш да го го отклучиш, мора да идеш со шифт и по можност да ставиш предпоследна верзија.

iphone_bt

read-only
5 декември 2009
22
0
zavisi so iphone imas jas imam iphone 2g i go kladov najnovit softver 3.1.2 i raboti super youtube ....i zavisi so so programa ke mu naprajs jailbreak za otklucvanjeto.jas ne go otklucvav zasto mojot veke otklucen e ednas

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно