Истото и мене ми го вели. А тие броeви од друга мрежа можам да ги барам.Дечки, втор пакет мигриран, океј се парите и пакетот е тој Екстра Ток М, НО, не можам да вртам на такси и сл.? „Call ended“ ми вика телефонот... На пр. 15180 (Глобал), 15199 (Панорама), ... И за 15010 вика „Избравте непостоечки број“. Даф*к?
Za 15010 ima zamena 073800010, za taxi ne znam .....Дечки, втор пакет мигриран, океј се парите и пакетот е тој Екстра Ток М, НО, не можам да вртам на такси и сл.? „Call ended“ ми вика телефонот... На пр. 15180 (Глобал), 15199 (Панорама), ... И за 15010 вика „Избравте непостоечки број“. Даф*к?
Само во Прилеп тие брзини...Brzina super
И мене ми ги сркнаа 18 денари. Ептен 18 се, па не се з'гнав да им ги барам. Ама важно они 18 х 18 - и оп, бонуси на први!Ах бе вучичиии...
Ми префрлија едно бројче завчера од Лајка супер 200 на Екстра ток М.
Си имав на бројот кредит од 1.073 денари, и на Мтел магично оооооп кредит нула! Море гледам преку *100# состојба нула денари.. Аш бубата. Притисокот двеста за две секунди..
Вртам телефони, никој не крева, чунки викенд им је.
Ајде на крај пишав вчера вечер жалба на нивниот мејл и денес околу пладне цврц порака, надополнет кредит од 1.100 денари. Е така да.
Отворете си ги очите сите мигрирани од кај Лајка шо имате некоја сума кредит, прочитав некаде дека на некои луѓе им се случила класична кражба на кредитот (читај парите) и ете и мене ме снајде истото.
Значи ако не изреагира човек, отиде кредитот јабана.
Како за прв ден на Мтел супер искуство, кој знае шо не чека допрва.
Се наплаќа ако имам пакет?Za 15010 ima zamena 073800010, za taxi ne znam .....
toa se premium broevi, treba da vidish so malite bukvi shto pishuva koga kupuvash paketСе наплаќа ако имам пакет?
ili ti fali 389 ili imash zabrana za premium poviciДечки, втор пакет мигриран, океј се парите и пакетот е тој Екстра Ток М, НО, не можам да вртам на такси и сл.? „Call ended“ ми вика телефонот... На пр. 15180 (Глобал), 15199 (Панорама), ... И за 15010 вика „Избравте непостоечки број“. Даф*к?
доколку сметаш дека можеш без тие сервиси никој не ти налага да мора да ги користиш, факултативно е немора да имаш бројКое пост-капиталистичко срање се премиум броеви сега?
Electronic Arts не им е рамен на овие. Kaко DLC да мора да доплаќаш да ги отклучиш.
Што е следно: плаќаш прогресивно поголема сума зависно колку подалеку е антената каде пингува твојот повик?
Ако имам другар во Берово повеќе ќе ме кошта од повик во Битола?
Де је сад Тито, другари?
незнам дали за време на корона маските од 0.5 ден ги плаќаше 50 денари парче?доколку сметаш дека можеш без тие сервиси никој не ти налага да мора да ги користиш, факултативно е немора да имаш број
Kako nee loso, stom se okrunuva cenite se kacuvaat ...mSat ke bide edinstven i ke si diktira pazar kako sto besee prethodno total, sami kacija na 700/800Абе ова не е лошо ова
Тоа ти е Оптичка ВаркаPa neli nemale pari vo dolgovi bile aa ot druga strana kupuvat operatori
Газдата шири вакви муабети за да не му бараат покачување.Pa neli nemale pari vo dolgovi bile aa ot druga strana kupuvat operatori
User, Pass i Proxy треба да се NOT SET а не ххх. Малку им е глупа сликата па те навеле на грешно мислење дека треба да се внесе ХХХ а всушност сакале да кажат остај празно.Дечки ај малку помош за подесување за мобилен интернет за МТел. Број префрлен од Лајка, во петокот го префрлиле на детево, не ни знаев... Денес ми вика ти пратив нешто, ама гледам дека не и работи интернетот. SMS работи.
Подесив согласно упатството од веб страна, дава 4G конекција, ама не функционира.
Погледнете го атачментот 146842
Погледнете го атачментот 146841
ЕДИТ: Во APN додадов "web.mtel.mk", и пак не работи. Со тоа што сега дава и "R" кај мрежата, како да е во роаминг.
Погледнете го атачментот 146843
Фала многу, работи сега. Едино што дава сеуште знак за роаминг....User, Pass i Proxy треба да се NOT SET а не ххх. Малку им е глупа сликата па те навеле на грешно мислење дека треба да се внесе ХХХ а всушност сакале да кажат остај празно.
И кај APN смени web.mtel.mk.Дечки ај малку помош за подесување за мобилен интернет за МТел. Број префрлен од Лајка, во петокот го префрлиле на детево, не ни знаев... Денес ми вика ти пратив нешто, ама гледам дека не и работи интернетот. SMS работи.
Подесив согласно упатството од веб страна, дава 4G конекција, ама не функционира.
Погледнете го атачментот 146842
Погледнете го атачментот 146841
ЕДИТ: Во APN додадов "web.mtel.mk", и пак не работи. Со тоа што сега дава и "R" кај мрежата, како да е во роаминг.
Погледнете го атачментот 146843
Сменив, во ред е, фала многу.И кај APN смени web.mtel.mk.
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден