Како би знаел кога е произведена?Bump i ja kupuvam kaj moze da se najde u mkd vakvo neso?
Ако смеам да се убацам со прашање, што е финтата? И патем како да препознаам, можно е да имам...
Јас не успеав да најдам во МК, па нарачав од Ebay.Bump i ja kupuvam kaj moze da se najde u mkd vakvo neso?
Инаку мене ми требаше за навигација на Opel Astra. Можеш да препознаеш по серискиот/part број на пакувањето, земја и година на производство. Ако не можеш така, тогаш со пробувањеАко смеам да се убацам со прашање, што е финтата? И патем како да препознаам, можно е да имам...
Дај кажи како планираш да направиш update на навигацијата бидејќи и јас имам Astra со постара навигација (и плус МК ја нема).Јас не успеав да најдам во МК, па нарачав од Ebay.
Инаку мене ми требаше за навигација на Opel Astra. Можеш да препознаеш по серискиот/part број на пакувањето, земја и година на производство. Ако не можеш така, тогаш со пробување![]()
Која Astra и која верзија на Navi имаш. Мораш да имаш CID changeable картичкаДај кажи како планираш да направиш update на навигацијата бидејќи и јас имам Astra со постара навигација (и плус МК ја нема).
Astra 2012 - DVD800Која Astra и која верзија на Navi имаш. Мораш да имаш CID changeable картичка