Според тоа како што знам, односно спрема други игри, би требало афтоматски да се оптимизира на твојата конфигурација, но доколку ти играш на некоја слаба конфигурација како што се компјутерите од 1 гб рам па надолу, тогаш не ни пробувај да ја играш, но доколку имаш стандард конфигурација со интегрирана графика, тогаш тешко дека пак ке ја играш, сепак појди во опции, графика, и се подеси на минимално, мислам дека тогаш би ти терала играта на некој многу низок стандарт!ај малце офтопик помош,да не отварам нова тема..инсталирам PES2012 и ми ја пушта само почетокот,и после ми се гаси зошто не сум ги исполнувал minimum requriments ????? а ми ја пушта..може некако да се хакне,да се исклучи тоа?
една од ретките игри који сам се наиграо (3-4 пати ја имам играно од почеток до крај )
Малку ќе сум офтопик, глупав офтопик ама ќе дадам малку коментар за насловот. Што е тоа плешаш? Демек тоа во превод значи играње? И од каде доаѓа овој збор?
Незнам, никогаш не сум го користел тој збор. Ама некако, чуден збор ми еХаха па не си го користел тој збор никогаш? "Ај да плешаме" коа викавме, или "Плешам ВоВ", "Цела вечер плешав Кантер", после уствари прерасна во плескаме, па викавме ај да плеснеме една дота
Иначе од српски веројатно доаѓа..
Незнам, никогаш не сум го користел тој збор. Ама некако, чуден збор ми е.
Незнам, никогаш не сум го користел тој збор. Ама некако, чуден збор ми е.
Не, ќе си поиграм TF2Епа ете сега знаеш, иди плешај TF2.
Хаха па не си го користел тој збор никогаш? "Ај да плешаме" коа викавме, или "Плешам ВоВ", "Цела вечер плешав Кантер", после уствари прерасна во плескаме, па викавме ај да плеснеме една дота
Иначе од српски веројатно доаѓа..
се мислам јас тера да ја симнам, вреди да се игра ?