Тенки ?Погледнете го атачментот 122817
World of Tanks, ми се посреќи партијава да не ме убијат па решив еден сс![]()
Многу добра игра, само што сака многу посветување за да се земи Tier X тенк.Погледнете го атачментот 122817
World of Tanks, ми се посреќи партијава да не ме убијат па решив еден сс![]()
Остај тоа, и тенковиве им се јаки, руска линија терамТенки ?
Русите спијат на оваа игра. Јаки се упм. А видиш руско име - бегај![]()
Си бара ептен посветување, јас од прилика пред околу 1 година почнав да ја играм и така малку по малку, со играње на периоди стигнав до тиер 8 руски. И јас терав слична линија само после ЈС тргнав накај Објект 705, некако боље ми изгледаше стилот на играње одколку ЈС-7.Многу добра игра, само што сака многу посветување за да се земи Tier X тенк.
Јас играв порано стигнав до Tier VIII со Русите, мислам дека IS-3 беше последниот тенк шо го имав ама почнаа да вадат Test сервери и таму почнав да играм, таму имаш по 100 милиони на старт па си купуваш кој сакаш и играш без да фармаш.
Мислењето е автоматски споено:
Еве тука Update 1.20: Common Test 3 Is Here! ако сакаш да пробаш, имаат common test client, не се исти со live верзијата.
Од прилика главната приказна ја завршив сосе многу споредни за некои 40-50 саати ако не се лажам. Лабаво играње.Знам дека е стара, ама ја изигра некој AC Valhalla до крај?
Колку време треба за ова? Година дена да ја играм?
Од кај ги симињате овие АЦ модови? Сакам да побарам и некоја хил клајмб стаза налик водно и да го спичам југово по угорница![]()
Кога сме на тема sim-racing, има ли кворум да се направи едно серверче да возиме на АЦ или АЦЦ?
Супер, периодов сум малку во гужва, ама за недела - две може да наместам воланчето.![]()
Пред месец скоро изнајмив сервер до 24 слота, со другарчиња чат пат да го испробаме, али се нафурав една вечер и си купив дури и domain yugorace.com
Ова пред да искочи Југото беше...
Како и да е, се спремаме неколку души во недела накај 7-8 вечер да се збереме, ќе возиме со Југото во Кичево најверојатно, да се организираме на Discord или не знам како...
Остај тоа, и тенковиве им се јаки, руска линија терам
Си бара ептен посветување, јас од прилика пред околу 1 година почнав да ја играм и така малку по малку, со играње на периоди стигнав до тиер 8 руски. И јас терав слична линија само после ЈС тргнав накај Објект 705, некако боље ми изгледаше стилот на играње одколку ЈС-7.
Тенки ?
Русите спијат на оваа игра. Јаки се упм. А видиш руско име - бегај![]()