Dark HaCkeR
Баниран/a
- 14 јули 2009
- 2.632
- 1.420
само што ќе кликнам на „Ми се допаѓа“, веднаш сум одлогиран.
Избриши кеш и историја со CCleaner
само што ќе кликнам на „Ми се допаѓа“, веднаш сум одлогиран.
Би ставил под-форум во “Генерална ИТ Дискусија“ наречен Македонски продавници за ИТ опрема и галантерија, а како посебни теми би ги ставил сите (или повеќето) продавници како Анхоч, АМЦ, Нико, Сетек ИТН...
Би се отвориле теми за секоја продавница, каде луѓето ќе ги искажуваат своите искуства (пред се') и мислења во врска со тие претпријатија (немора да се познати, може да се и локални, односно да се само во еден град)
Причината за правење на овакво нешто би била кревање на свеста за нивните клиенти на истиоимените фирми. Сите знаеме дека барем некоја од овие продавници имаат свои “репрезентативци“ или “шпиони“ по форумиве, па зашто не им дадеме нешто кое навистина би можеле да го шпионираат и да пренесат информации?
Доста е веќе оговарања за една продавница -> кој и да има некакво мислење за истата продавница нека го пише на форум. Свесен сум дека дел од истите продавници ќе ги прочитаат темите.
Доволен показател за креирање на истиот под-форум, е темата Избегнувајте ги AMC компјутери.
Истоимената тема има над 5,000 прегледи во рок од една недела и еден ден, а повеќе од 120 одговори од нашите форумџии, а нејзиното неадекватно сместување (и уште потешко наоѓање) некако наметнува потреба од креирање на ваков под-форум. Истовремено, во истата тема се пуштени пар мислења за другите продавници, па тогаш, зошто истите да не бидат систематизирани?
Фалат и теми/подфорум за интернет провајдери. За Близо, Т хоум, Телекабел, Оне итн.....
Фалат и теми/подфорум за интернет провајдери. За Близо, Т хоум, Телекабел, Оне итн.....
Би додал подфорум, нешто слилно како , FanArt/Dessign Chellenges, има доста дизајнери каде што би можело да има пријателски наптрефарувања во фотошоп, например од 1 сток или рендер да се направи нешто
Не знам дали е за овде, ама не најдов слична тема. Кога се разви дискусија за негативни искуства со АМЦ, темата си течеше и секој имаше право да се жали.
Сега, темата со СЕТ е затворена. Знам дека некои членови забегаа со дискусија, ама работата на модераторите е да филтрираат, банираат од тема и да ги одржуваат дискусиите во живот. Ова ви го кажувам од искуство, така да за форумот да држи реноме, треба да се применува ист принцип на сите теми и области.
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB VERBATIM Vi550 S3 49353
6.970,00 ден
Бесплатна достава
MB 1700 B760 DS3H GEN5 DDR5 GIGABYTE, 4xDDR5 7600MHz(OC), 2xM.2, HDMI, DP, PCIex16 5.0, 4xPCIex1 3.0, 4xSATAIII
7.970,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден